Quin Cost Té Realment Construir una Casa a Mida aquest 2024?

gener 25, 2024

construir una casa

En considerar la construcció una casa a mida, és crucial entendre les opcions disponibles i els seus costos associats. Des d’Espígul volem facilitar una comparativa detallada dels quatre tipus de cases que actualment pots trobar en el mercat: les cases prefabricades i cases modulars, cases de construcció moderna, cases rústiques i cases ecològiques. I així, respondre la pregunta quant costa construir una casa a mida?

Comparativa de Tipus de Cases: Prefabricades, Modernes, Rústiques i Ecològiques

Cases Prefabricades:

 • Preu: Els preus de construcció per a cases prefabricades varien significativament. Comencen des de 700 EUR/m² i poden arribar a més de 1.000 EUR/m², depenent dels materials i altres especificacions.
 • Avantatges: Ràpida construcció, opcions personalitzades i estalvi potencial en costos.
 • Desavantatges: Limitacions en disseny personalitzat, materials menys duraders en comparació amb la construcció de cases tradicionalment i no inclou part de la mà d’obra.

Cases de construcció moderna:

 • Preu: Un punt de referència és el preu d’una casa de construcció moderna, que és de 112.000 euros (IVA inclòs) per uns 85 metres quadrats.
 • Avantatges: Disseny contemporani, eficiència energètica i opcions de personalització i en la selecció dels materials. 
 • Desavantatges: Possiblement majors costos inicials, depenent del disseny i els materials.

Cases Rústiques:

 • Preu: El preu mitjà de construcció per a cases rústiques és al voltant de 150.000 euros per una casa de 100 metres quadrats.
 • Avantatges: Encant tradicional, materials naturals i una sensació acollidora.
 • Desavantatges: Possibles reptes de manteniment a causa de la naturalesa dels materials.

Cases Ecològiques:

 • Preu: El preu mitjà de construcció per a cases ecològiques és d’uns 150.000 euros per a cases de 80 metres quadrats.
 • Avantatges: Sostenibilitat, eficiència energètica i enfocament en materials respectuosos amb el medi ambient.
 • Desavantatges: Possiblement majors costos inicials, depenent de les tecnologies verdes incorporades. Per exemple, la instal·lació de plaques solar, construcció de pous d’aigua…

La comparativa proporciona una visió general per ajudar els lectors a prendre decisions informades en construir la casa a mida que sempre han somiat.

Consideracions d’Alt Valor Diferencial de les Cases Espígul:

 • Temps de Construcció: Les cases prefabricades solen tenir un temps de construcció més ràpid en comparació amb les construccions tradicionals.
 • Personalització: Les cases d’arquitectura moderna i prefabricades ofereixen opcions significatives de personalització, mentre que les rústiques i ecològiques poden centrar-se en la sostenibilitat i el disseny tradicional.
 • Eficiència Energètica: Les cases modernes i ecològiques solen destacar en eficiència energètica, oferint estalvis a llarg termini en costos d’energia.
 • Materials Utilitzats: Cada tipus de casa utilitza materials específics, des de la fusta en les rústiques fins a tecnologies eco-eficients en les ecològiques.

En última instància, l’elecció entre la tipologia de Cases Espígul, cases construïdes a mida, dependrà de les preferències individuals, el pressupost i les necessitats específiques.

A continuació, et detallem les tipologies de Cases Espígul per poder triar quina pot ser la teva futura casa.

Casa Farigola:

Aquesta casa des de 160.000 € et permetrà gaudir de la teva casa amb uns costos controlats i com sempre, prioritzant l’aïllament i l’estalvi energètic que tot això comporta. Disposa de 100 m² totals i inclou 3/4 dormitoris i 2 banys.

Casa Romaní:

És el vaixell insígnia de la casa i el model més venut des de 250.000 €. Si vols que la teva futura llar disposi de grans espais, obertures naturals amb molta llum i acabats d’alta qualitat, aquesta és la teva casa. Disposa de 160 m² habitatge, 35 m² garatge doble i 200 m² total, 3/4 dormitoris i 3 banys.

Casa Calèndula:

Un altre nivell per als que busquen alguna cosa més que un habitatge convencional. Aquesta casa amb 200 m² habitatge, 100 m² subterrani amb garatge, 300 m² total, 4-5 dormitoris, 3-4 banys i està disponible des de 350.000€.

Casa Lavanda:

No pots marxar de l’article sense sentir parlar de la nostra línia premium. La joia de la corona i el best seller de PGA Catalunya Resort, cases on podràs gaudir d’un entorn paradisíac. Una casa adaptada a les teves necessitats, amb superfícies superiors a 400 m² i 100% personalitzable.

Pots escriure a xvila@espigul.com per rebre més informació de Cases Espígul i saber a quines poblacions i zones es podria dur a terme.

Segueix llegint

Veure-les totes
tendències decoració 2024
gener 19, 2024

Tendències decoració 2024: els 7 colors imprescindibles

Aquest 2024 ens porta una emocionant paleta de colors per revitalitzar i transformar les nostres llars. I avui, el nostre equip d’experts en decoració i interiorisme d’Espígul vol compartir les tendències de deocració 2024 i els colors que la teva casa ha de tenir sí o sí. Les Descobreix les tendències més destacades en decoració…

Preus pis lloguer
febrer 2, 2024

Preus Pis Lloguer a Catalunya: Un Canvi del Mercat Immobiliari

Aquest mes de febrer marcarà una fita al mercat immobiliari català amb la reincorporació de mesures de control de preus a 140 municipis en el lloguer. Aquest acord entre la Generalitat i el Ministeri d’Habitatge i Agenda Urbana (MIVAU) reactivarà la limitació de preus pis lloguer, una mesura que, segons la Llei d’Habitatge, congelarà les…