Construcció i eficiència

Construïm la teva propera llar – Cases Espígul

Construïm casa teva

Cases amb línies senzilles i minimalistes són un requisit de les nostres cases. Volums grans amb grans vidrieres per crear espais molt lluminosos. Cada parcel·la té les seves particularitats com l’orientació, topografia, etc. i cal adaptar la casa a l’entorn. Finalment i no menys important les necessitats del nostre client, el nostre fonament per començar el disseny. Els materials d’avui donen la possibilitat d’un disseny amb gran naturalitat.

Línies minimalistes
Comfort climàtic interior
Grans vidreres
Màxima eficiència
Espais lluminosos
Adaptació a l’entorn

Com construïm?

La constant recerca de l’excel·lència pel que fa als millors materials, als sistemes constructius i a l’acabat final dels nostres immobles, ens converteix en un referent i una garantia dins del sector de la construcció, una solvència que ens hem anat guanyant al llarg d’aquests 36 anys d’història a base del treball i de l’esforç constant del nostre gran equip.
Hem acomplert nombrosos projectes d’obra nova a la província de Girona, des de blocs de pisos (habitatges plurifamiliars) fins a cases (habitatges unifamiliars) passant per xalets de luxe al PGA Catalunya Resort.


Plantejament

Et reuniràs amb el teu assessor personal, que serà la persona que et guiarà i t’acompanyarà durant tot el procés de construcció i personalització de la teva nova llar, sempre a la teva disposició. En aquesta trobada, ens centrarem principalment en la ubicació i la tipologia de casa per tal de fer un projecte a mida de les teves necessitats. El teu assessor transmetrà aquesta informació al nostre departament d’obres, on arquitecte i aparellador començaran a projectar la teva nova casa.


Inici d’obra

Mentre acabes de perfilar detalls del projecte braç a braç amb el teu assessor personal i ja amb la implicació directa de l’arquitecte, comencem a avançar feina i fem l’estudi geotècnic i topogràfic per conèixer a fons la parcel·la i poder-ne treure el millor rendiment possible. En aquesta fase ja obtens el teu pressupost tancat i la data d’entrega de casa teva.


Construcció i interiorisme

La teva nova casa ja està en plena fase de construcció i és el moment de donar-hi aquell toc personal que farà que casa teva sigui única. El teu assessor personal i el nostre interiorista et recomanaran una gran diversitat d’acabats i aportaran idees i conceptes d’última tendència perquè la teva nova llar llueixi com cap altra.


Finalització i entrega

S’apropa el gran dia i per tal d’evitar els moments estressants que suposen la tramitació de documentació, llicències, permisos, etc. el teu assessor personal serà l’encarregat de simplificar-te tota aquesta feina, guiar-te i tramitant tots els elements administratius necessaris perquè tu i els teus no us hàgiu de preocupar de res i gaudiu d’aquest gran moment: l’estrena de la vostra nova llar d’una manera relaxada i merescuda.

Línies minimalistes
Comfort climàtic interior
Grans vidrieres

Interiorisme

La nostra llar és el reflex de la nostra personalitat.
Crear un espai acollidor, potenciant serenitat i bellesa és el nostre objectiu.

Cada habitatge és únic i aquesta singularitat s’aconsegueix amb un bon estudi d’interiorisme. El nostre equip tècnic ofereix a cada client una proposta personalitzada de colors, textures i vivències.

Paviments, rajoles, mobles, aixetes, llums, pintura, tendals, piscina, alarma, aerotèrmia… a Espígul ens encarreguem de tot.

Pas a pas aconseguirem l’habitatge desitjat amb l’elecció de tots els acabats interiors, passant per la il·luminació, jardineria i acabant amb la decoració. Comencem aquest viatge?

Contacte

Si et trobes en el moment de fer un canvi, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Girona
Sant Cugat del Vallès
Costa Brava
Andorra

    Espígul