Espígul, constructors amb més de
36 anys d’experiència

Promocions d’obra nova en curs

Girona

Pisos d’obra nova a Domeny – Girona

Us donem la benvinguda a Domeny, una zona residencial, propera al centre i amb uns accessos privilegiats d’entrada/sortida de Girona.

Veure immobles
Girona

Pisos d’obra nova a Vilablareix – Jardins de Vilablareix

Pisos a Vilablareix, promoció Jardins de Vilablareix, Immobiliària Espígul, disseny minimalista, sostenibilitat, entorn natural, estil de vida modern, poble de Vilablareix.

Veure immobles
Sant Antoni De Calonge

Pisos a Sant Antoni de Calonge – Edifici Bellamar

Fantàstics pisos a estrenar de 2 a 4 habitacions amb piscina, pàrquing i traster al cor de Sant Antoni de Calonge. Edifici Bellamar.

Veure immobles
Valldoreix

Cases en venda a Valldoreix – Rosàs

Ubicades darrere la distingida Masia Rosàs, aquestes tres residències de la més alta gamma et conviden a experimentar el luxe en la seva màxima expressió. Amb un disseny modern i minimalista, Immobiliaria Espígul presenta una oportunitat única per a aquells que busquen la perfecció en cada detall.

Veure immobles
Andorra

Cases de luxe a Canillo – Terra Llarga

Benvingut a un oasi de luxe al cor de Canillo, Andorra, on Immobiliaria Espigul està a punt de donar vida a un conjunt residencial únic. Aquestes exclusives cases d’alta gamma estan dissenyades per elevar el teu estil de vida a un nou nivell de sofisticació i confort.

Veure immobles
Girona

Pisos d’obra nova a Girona – Jardí de Montilivi

Pisos a Montilivi. Estrena pis o caseta amb jardí i piscina comunitària a la zona de Montilivi. Viu en un entorn tranquil en una casa sostenible prop del centre de Girona.

Veure immobles
PGA Catalunya Resort

PGA Catalunya Resort

Us donem la benvinguda a PGA Catalunya Resort, un paradís de vida al cor de la Costa Brava, on Immobiliària Espígul ha creat les cases de luxe més espectaculars que hàgiu vist mai.

Veure immobles
Girona

Cases adossades a Girona – Rutlla 204

Estrena casa al centre de Girona. Aquestes cases seran en format adossat i seran construïdes en dues plantes.

Veure immobles
Fornells De La Selva

Pisos d’obra nova a Fornells de la Selva

Pisos, baixos amb terrassa i àtics dúplex amb terrassa en venda a Fornells de la Selva. La promoció disposa de pisos de 2, 3 i 4 dormitoris, cadascun amb una plaça de garatge assignada.

Veure immobles
Girona

Pisos de protecció oficial Domeny – Girona

Us presentem Espígul Domeny. La primera promoció d’habitatge protegit a la nova zona de Domeny.

Veure immobles
Girona

Pisos d’obra nova a Girona – Rutlla 217

Benvingut a la Promoció Rutlla 217, una joia arquitectònica de la reconeguda Immobiliària Espígul a Girona. Aquesta exclusiva promoció ofereix una oportunitat única per aconseguir un espai de vida excepcional al cor de la ciutat.

Veure immobles
Sant Cugat del Vallès

Pisos d’obra nova a Sant Cugat del Vallès – Abella 46

Descobreix una vida d’elegància contemporània al cor de Sant Cugat del Vallès amb la promoció exclusiva de pisos Abella 46, dissenyada per la reconeguda empresa constructora Immobiliària Espígul.

Veure immobles
Espígul