Tendències decoració 2024: els 7 colors imprescindibles

gener 19, 2024

tendències decoració 2024

Aquest 2024 ens porta una emocionant paleta de colors per revitalitzar i transformar les nostres llars. I avui, el nostre equip d’experts en decoració i interiorisme d’Espígul vol compartir les tendències de deocració 2024 i els colors que la teva casa ha de tenir sí o sí. Les

Descobreix les tendències més destacades en decoració i omple de vida als teus espais amb aquests 7 colors que marcaran tendència al llarg d’aquest any.

Quan es tracta de transformar el teu espai, la selecció dels colors juga un paper crucial. I potser, sorgeixen dubtes de saber com seleccionar els tons ideals per aquest hivern?

Aquí et presentem les últimes tendències de decoració que t’inspiraran per crear un ambient acollidor i estilitzat.

Tendències de Decoració per aquest hivern 2024

Colors per a la Llar: Atreveix-te amb la Paleta de Pantone

Aquest any, Pantone ens sorprèn amb una paleta vibrant i sofisticada. Des de tons càlids que evocant confort, fins a colors frescos que afegeixen un toc modern. Així que descobreix com integrar aquests matisos a cada racó de casa teva.

Canviant el color amb alguns consells de decoració, segurament podràs transformar la teva llar en un oasi de tranquil·litat.

Comencem pels colors!

Quins Colors Dominaran Aquest 2024?

1. Groc Càlid i Acollidor

El groc, en tonalitats càlides, es presenta com el color estrella d’aquest any. Aquesta tonalitat aporta calidesa i energia a qualsevol espai. És ideal en espais com la sala d’estar, comunitaris i àrees socials, en els casos d’oficines.

2.Verd Bosc: Natura a la Llar

El verd fosc ens transporta profunditat i elegància. Ens permet evocar la serenitat de la natura dins de la teva llar. És important no abusar ni sobreexcedir-se. El pots utilitzar en alguns accessoris o elements decoratius. Inclús a les parets o mobles per així crear un ambient relaxant i connectat amb la natura.

3.Blau Nit: Elegància en la Simplicitat

El blau fosc es posiciona com un color elegant i versàtil. Perfecte per a dormitoris, aquesta tonalitat proporciona un toc de sofisticació i tranquil·litat. Aporta un toc diferent als teus espais!

4. Rosa Terracota: Calidesa i Modernitat

El rosa terracota combina la calidesa del terracota amb la modernitat del rosa. Fes-lo servir en detalls decoratius per afegir un toc contemporani i acollidor.

5.Gris Pedra: Neutralitat Sofisticada

El gris pedra es presenta com el color neutre per excel·lència i actualment és un bon substitut del blanc. Si el pots combinar amb colors més intensos per aportar contrast o també amb colors neutres i mates pots aconseguir un estil propi, sofisticat i modern.

6.Préssec: Vitalitat i Passió

El color préssec de vellut és el rei d’aquest 2024. És ideal per injectar energia i passió a qualsevol espai. Amb els colors marrons aconsegueixes un estil únic!

7.Marró Xocolata: Elegància Atemporal

El marró xocolata és un clàssic atemporal que mai passa de moda. Tot i que volem remarcar que aquest any serà el gran acompanyant del color Pantone. Des de parets, mobiliari de la cuina o detalls decoratius per afegir una dosi d’elegància a la teva llar.

Com Integrar Aquests Colors a la Teva Llar?

  • A les parets i els sostres: Experimenta amb colors intensos en parets accentuades o taulers per crear un impacte visual.
  • En mobles i Accessoris: Utilitza tons més cridaners en mobles i accessoris per afegir vitalitat a espais més neutres.
  • En els objectes decoratius: Incorpora aquests colors a través de coixins, cortines o quadres per a un toc subtil però impactant.

Crear un espai acollidor, potenciant serenitat i bellesa, és el nostre objectiu.

Contacta amb el nostre equip d’interioristes .

Segueix llegint

Veure-les totes
vendre un pis amb hipoteca
gener 14, 2024

Els Passos per Vendre un Pis amb Hipoteca

Sabem com a Immobiliària Espígul que la decisió de vendre un pis amb hipoteca pot semblar difícil, però amb la informació i estratègies adequades, el procés pot ser ràpid i exitós.  Avui volem explicar els 5 passos per vendre de manera exitosa, centrant-nos en la complexitat afegida quan es tracta d’una propietat amb hipoteca. Abans…

construir una casa
gener 25, 2024

Quin Cost Té Realment Construir una Casa a Mida aquest 2024?

En considerar la construcció una casa a mida, és crucial entendre les opcions disponibles i els seus costos associats. Des d’Espígul volem facilitar una comparativa detallada dels quatre tipus de cases que actualment pots trobar en el mercat: les cases prefabricades i cases modulars, cases de construcció moderna, cases rústiques i cases ecològiques. I així,…

Espígul