Quant costa construir una casa Espígul?

octubre 21, 2021

Construir una casa pot semblar una decisió més cara, però a Immobiliària Espígul t’oferim una opció que s’adapta a les teves necessitats i aconseguir el somni de viure a una cases Espígul a mida. Una opció que et permet construir una casa econòmica, al teu gust i sobre les teves necessitats.

A Espígul som immobiliària i constructora situada a Girona amb més de 30 anys d’experiència- Gràcies a la nostra trajectòria hem obert mercat a Barcelona, Sant Cugat i rodalies complint la inquietud que aporten els nous reptes.  

La nostra missió com a constructora és fer possible que la casa dels teus somnis es facin realitat i sobretot que el procés de construcció sigui àgil, rigorós i fins i tot divertit.

El concepte de Cases Espígul neix de l’escolta dels clients que ens transmetien la necessitat de crear una casa sobre un terreny que ja tenien en possessió. 

Quins són els avantatges de fer-se una casa a mida amb Espígul?

  • La gestió del temps: en només 8 mesos donem forma al teu projecte. És un temps rècord en la construcció tradicional. La teva casa a mida i d’obra (no modular) en menys d’un any.

  • Construcció d’avantguarda: arquitectura, interiorisme i decoració tot unit en una sola empresa perquè no t’hagis de preocupar per res.

  • Casa passiva pensant en l’estalvi energètic: seguim criteris per una màxima eficiència, afavorint l’ús racional de l’energia, tenint en compte al mateix temps el medi ambient, la qualitat i el confort climàtic.

Molt sovint ens pregunten, una Casa Espígul és una casa modular?

Les cases modulars es caracteritzen per ser fabricades per mòduls; aquestes poden ser de diversos materials com la fusta, acer o formigó i posteriorment es transporten fins a la parcel·la on es construeix l’habitatge. 

Una casa a mida Espígul, en canvi, es construeix directament sobre el terreny i es caracteritza per poder adaptar el seu disseny a l’entorn i poder personalitzar tots els acabats al teu gust.

Per tant, una Casa Espígul no és una casa modular. En ser una casa a mida és 100% personalitzable.

Per nosaltres és un dels grans avantatges de construir una casa a mida. Poder personalitzar fins a l’últim detall perquè la casa és únicament per a tu. 

A Espígul comptem amb servei d’interiorisme per aconseguir plasmar la teva personalitat i necessitats a la teva llar.

El verdader luxe és poder fer un habitatge adaptat als teus gustos: paviment, rajoles, mobles, aixetes, il·luminació, pintura… entre molts d’altres elements. 

Construeix una llar única i amb espais acollidors.

Quin preu té una casa a mida?

A Espígul ens adaptem a les teves necessitats i t’oferim un pressupost tancat per construir la casa. Tenim diferents cases configurades que serveixen com a punt de partida per construir una casa a mida.

  • CASA FARIGOLA des de 140.000 €. Una casa ideal per aquells que volen fer un canvi de pis a casa i pels que busquen més espai i un jardí privat. Té una estructura de 100 m2 totals amb possibilitat de 3 o 4 dormitoris i dos banys.

  • CASA ROMANÍ des de 215.000 €. Aquesta casa és un salt en qualitat de vida i d’espai. És el nostre model estrella i el més venut. La casa Romaní té una superfície total de 200 m2 amb 160 m2 habitables més 35m2 de garatge doble. Està distribuïda en 3 o 4 dormitoris i 2 banys. 

  • CASA CALÈNDULA des de 320.000 €. Ideal per aquells que busquen una casa diferent d’una llar convencional. La casa compta amb una superfície total de 300 m2: 200m2 d’habitatge més 100 m2 subterrani amb garatge (ideal com a espai polivalent: garatge, sala de festes, traster…). Compta amb una estructura de 4 o 5 dormitoris i la possibilitat de fer entre 3 o 4 banys. 

  • CASA LAVANDA – preu a consultar. La joia de la corona de les nostres Cases Espígul (és el model que construïm al PGA Catalunya Resort). Una casa 100% configurable i adaptada a les teves necessitats. La casa compta amb superfícies superiors als 400 m2 i és 100% personalitzable. 

Sí, els somnis es poden fer realitat. Cases Espígul a mida construïdes en 8 mesos des de 140.000€

T’acompanyem en el teu projecte sense que t’hagis de preocupar. Des d’Immobiliària Espígul treballem per fer la teva idea realitat. 

Contacta amb nosaltres a hola@espigul.com o bé truca’ns al 972 220 110 i explica’ns el teu projecte i les teves necessitats. Tot el nostre equip s’encarregarà de portar a terme el projecte d’una forma ràpida i fàcil perquè puguis tenir la llar que sempre has somiat. 

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 14, 2021

Com escollir la millor assegurança per la teva llar

Quines són les cobertures bàsiques en una assegurança de la llar? Abans d’escollir l’assegurança de la teva llar, has de saber quines són les cobertures bàsiques que tota assegurança ha de tenir: Danys del continent: És a dir, tot allò que forma part de l’estructura de la casa com els terres, sostres, instal·lacions, finestres… Si…

octubre 28, 2021

T’atreveixes a comprar una casa rústica?

3 avantatges de comprar una casa rústica Sostenibilitat Una casa rústica té la possibilitat de ser molt sostenible. En ser un immoble independent, podem modificar i adequar la instal·lació elèctrica i de calefacció perquè sigui eficient energèticament. Qualitat de vida Si el que desitges és buscar un lloc per viure que sigui tranquil, allunyat de…

Espígul