Per què contractar un assessor immobiliari?

maig 7, 2021

Si et trobes en una situació similar a les que acabem de descriure, és normal que no sàpigues ni per on començar. La venda d’una propietat és un procés complex i llarg, i què millor que fer-ho acompanyat d’un professional?

Els millors clients es mereixen el millor assessorament, per això a Immobiliària Espígul comptem amb més de 30 anys d’experiència i comptem amb un gran equip format per més de 40 professionals en el sector de la construcció i la immobiliària.

Després d’aquests any treballant en el sector immobiliari de Girona sabem que assessorar-te i estar acompanyat per una inmobiliaria fa que la venda del teu immoble es converteixi en un procés fàcil, segur i rentable. 

7 raons per contractar els serveis d’una immobiliària

  • Estalviar temps. Els assessors immobiliaris s’encarregaran d’atendre trucades i ensenyar la propietat als compradors potencials. El temps és un dels factors clau a l’hora de decidir-te per contractar un assessor immobiliari.
  • Agiliat en la burocràcia. És necessari tenir una sèrie de documents per tal de vendre o llogar una propietat. Els assessors immobiliaris coneixen a la perfecció tota la documentació que s’ha de presentar i que tot estigui correcte.
  • Potencials comprador de qualitat. Les agències immobiliàries compten amb bases de dades actualitzades de potencials compradors o inquilins que estiguin interessats en una propietat amb característiques similars.
  • Transparència i simpliciat en la comunicació. Fan que un procés que normalment resulta força complicat sigui fàcil i ràpid de dur a terme.
  • Rapidesa en l’acord. El procés de negociació serà més fàcil, ja que et podran orientar per arribar al millor acord de compra-venda.
  • Vendre el millor preu. Anàlisis del preu de venda de la propietat i estudi de mercat de la zona on se situa l’immoble. Factors crucials per fer una bona venda.
  • Seguretat. És una bona opció per evitar estafes o fraus, ja que sempre es revisen i verifiquen els documents del teu possible comprador per assegurar la transparència del procés.

Avantatges de contractar un assessor immobiliari d’Espígul

Des del primer moment que et posis en contacte amb nosaltres, t’assignem un assessor personal immobiliari per tal que et pugui guiar en tot aquest procés que comporta la venda o lloguer d’un immoble. 

Aquest assessor treballa exclusivament per a tu, el teu temps és la nostra prioritat i tenim cura perquè el procés sigui el més fàcil i ràpid i tu no t’hagis de preocupar per res. 

“Ens comprometem a resoldre tots els dubtes que et puguin sorgir al llarg del procés. Aquest aspecte és el prioritari en el dia a dia de la nostra feina” 

Xevi Vila, coordinador comercial Immobiliaria Espígul

Tot seguit ens ocupem de fer la taxació més adequada per al teu immoble i de trobar el comprador ideal dins de l’àmplia cartera d’interessats. Posicionem la teva propietat en la part més alta dels cercadors amb una publicitat personalitzada. Junts aconseguirem el millor tracte i tancar la venda amb el màxim benefici.

Què ens diferencia d’altres immobiliàries de Girona?

Valor afegit. Sempre els hi busquem un valor afegit a les propietats que tenim en venda. Oferim un reportatge fotogràfic d’alta qualitat, vídeos multimèdia, cartelleria específica… Per tal que el teu habitatge destaqui per sobre de la resta! 

Publicitat prèmium. Els pisos anunciats amb Espígul estan a les posicions més altes dels portals a Internet com Habitaclia, Idealista, Fotocasa… amb una publicitat única i exclusiva pel teu immoble. A més a més també treballem amb medis offline com El Punt Avui o el Diari de Girona, diaris de referència a Girona.

Seguiment. A Espígul ens agrada acompanyar-te en tot el procés de venda del teu immoble. T’assignem un assessor immoibiliari, et fem un seguiment acuradíssim de les teves necessitats i a tot això li donem un plus extra amb un espai propi dins de la nostra web on podràs rebre informes i estadístiques i estar en permanent contacte amb el teu assessor personal.

Confiança i garantia. Un dels requisits indispensables abans d’escollir una immobiliària és la confiança. Volem que puguis gaudir del procés de venda sense problemes i maldecaps afegits. L’equip d’Espígul ens comprometem a assessorar-te i fer-te costat perquè puguis complir el teu objectiu de venda amb èxit rotund. 

Transparència. Claredat. Compromís. Tres adjectius que defineixen l’essència Espígul. 

Si vols vendre el teu immoble, Espígul som la teva immobiliària de confiança a Girona. Fem que el procés sigui més el ràpid i còmode possible. 

Si vols més informació no dubtis a contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
abril 28, 2021

Idees per gaudir de la terrassa

Si encara no tens un pis amb terrassa i estàs valorant l’opció de comprar o llogar una propietat que en tingui, a Immobiliària Espígul tenim a la teva disposició una gran varietat d’habitatges que s’adapten a les teves necessitats. Si ja tens una llar amb terrassa, tant sigui de lloguer com de propietat, segueix llegint…

maig 14, 2021

Tot el que necessites per tenir una casa intel·ligent

La tecnologia aplicada a la llar dóna resultats sorprenents, quasi de pel·lícula. Fa uns anys la domòtica era poc coneguda i cara, però a poc a poc s’han anat desenvolupant nous sistemes més assequibles per tal de transformar la nostra casa en una llar intel·ligent. L’objectiu principal de la domòtica és poder anar automatitzant cada…

Espígul