Tot el que necessites per tenir una casa intel·ligent

maig 14, 2021

La tecnologia aplicada a la llar dóna resultats sorprenents, quasi de pel·lícula. Fa uns anys la domòtica era poc coneguda i cara, però a poc a poc s’han anat desenvolupant nous sistemes més assequibles per tal de transformar la nostra casa en una llar intel·ligent.

L’objectiu principal de la domòtica és poder anar automatitzant cada vegada més elements de les nostres llars per aconseguir que la nostra vida sigui més còmode i fàcil.

Des d’Immobiliària Espígul coneixem molt bé les últimes tendències en domòtica i com es poden aplicar al teu nou habitatge. Els nostres immobles d’obra nova tenen la possibilitat d’integrar domòtica amb diferents funcionalitats adaptades a les teves necessitats. 

Tot i que automatitzar la casa de forma completa pot ser complex i requereix temps, hi ha molts elements que es poden anar modificant per anar aconseguint aquesta automatització característica d’una casa intel·ligent.

Connectivitat

És el primer punt i el més important. Totes les tasques es gestionen des d’un punt central que pot ser el telèfon mòbil o bé un altaveu intel·ligent amb la condició que estiguin connectats a una xarxa WIFI o Bluetooth. 

Aquests aparells actuen com a centre de comandament on es poden vincular tota mena de sistemes com els que parlarem més endavant.

Un plus dels altaveus intel·ligents és que els pots gestionar amb la teva veu, i això, a part de ser molt pràctic, també és molt divertit!

Electrodomèstics

Una bona forma de començar a tenir una casa intel·ligent és incloure petits aparells electrodomèstics que siguin senzills de connectar i de fer anar.

Aparells com humidificadors, ventiladors o fins i tot robots aspiradors! L’únic que has de tenir en compte és que siguin compatibles amb l’altaveu intel·ligent que has escollit.

També podem trobar grans electrodomèstics amb sistemes avançats de connectivitat com rentadores, televisor o neveres.

Il·luminació

La il·luminació és un dels altres aspectes de la llar on es pot aplicar la domòtica de forma més fàcil. Has d’optar per bombetes intel·ligents, que són bombetes LED amb certa connectivitat que permeten ajustar la intensitat i fins i tot els colors de la llum per tal de crear l’ambient que desitgem. Pots optar per bombetes soltes o per sistemes més complets.

Una altra opció que es pot fer servir és utilitzar endolls intel·ligents, uns dispositius que ens permetin controlar qualsevol aparell que hi connectis. No es necessita res especial, simplement posar l’endoll intel·ligent sobre del normal i connectar-lo via wifi. 

 

Termòstat intel·ligent

Una opció molt pràctica de tenir a casa si tens caldera és un termòstat intel·ligent. Permet controlar la temperatura i també crear rutines o fins i tot pots regular-ho a distància, com per exemple: apagar-lo si en sortir de casa has oblidat fer-ho o encendre’l si vols arribar i estigui la casa calenta.

Seguretat

Segurament un dels factors més importants que ens aporta la domòtica en un habitatge. Les alarmes més sofisticades estan connectades per proporcionar una vigilància completa del nostre habitatge. Hi ha models exteriors i també interiors que et permeten veure en tot moment què està passant en l’habitatge.

Seguint aquests punts es pot aconseguir un habitatge molt més automatitzat. Però si el que vols és una casa 100% intel·ligent, el més recomanable és fer instal·lacions per aconseguir que elements més complexos com persianes, portes puguin funcionar per si soles.

Aquests recursos tecnològics cada cop es tenen més en compte en la construcció d’immobles d’obra nova. A Immobiliària Espígul som conscients que en un futur la majoria de construccions tindran en compte la domòtica, per això tenim a la teva disposició l’última tecnologia per la teva llar. 

Si vols que tenir una casa actualitzada i amb domòtica pots contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
maig 7, 2021

Per què contractar un assessor immobiliari?

Si et trobes en una situació similar a les que acabem de descriure, és normal que no sàpigues ni per on començar. La venda d’una propietat és un procés complex i llarg, i què millor que fer-ho acompanyat d’un professional? Els millors clients es mereixen el millor assessorament, per això a Immobiliària Espígul comptem amb…

maig 21, 2021

Quines són les millors plantes interior per tenir a la teva llar?

El benestar a la llar és una de les prioritats que tenim a Immobiliària Espígul. Com a professionals del sector, amb més de 30 anys d’experiència, tant com immobiliària a Girona com en construcció de cases i pisos d’obra nova.  El més important per nosaltres és que els nostres clients trobin un habitatge que s’adapti…

Espígul