Consells per un bon manteniment d’una piscina

abril 14, 2021

Antigament tenir una piscina a casa era molt més costós de mantenir, pel que fa al treball que comporta mantenir-la i també econòmicament. Actualment, amb una instal·lació eficient i un tractament adequat de l’aigua es pot fer que el manteniment sigui un procés molt més senzill. I això ens permet gaudir de la piscina amb molta més tranquil·litat!

A Immobiliària Espígul disposem de tota mena de cases i habitatges. Si per a tu és imprescindible que la teva nova llar tingui piscina, et podem ajudar a trobar el que estàs buscant!

En el post d’avui parlem sobre el manteniment d’una piscina, com la podem mantenir neta com el primer dia i fer-ho d’una forma econòmica i sostenible. Si tens una piscina i vols mantenir-la en perfectes condicions, segueix llegint!

El manteniment s’ha de fer durant tot l’any

Aquest és un fet essencial que s’ha de tenir en compte en el moment que decidim tenir una piscina a casa. No es pot anar amb la idea de netejar-la una setmana abans de voler-la utilitzar. 

Tant si la buides com si la mantens plena has de tenir cura de microbis i animals que hi puguin fer vida. Per tant, per tal de tenir la teva piscina en les millors condicions, has de cuidar-la tot l’any. 

Per què és important mantenir neta la piscina?

És important ser conscients que l’aigua de les piscines està estancada i per tant és un escenari ideal perquè apareguin gèrmens o algues. També hi ha factors externs com el sol, la suor, la crema solar que afavoreixen la producció d’aquests bacteris i algues.

La piscina no només ha de semblar neta, ho ha d’estar de veritat, per tant és imprescindible dur a terme un bon manteniment que es basa en: utilitzar el filtre adequat, tenir una bomba eficient i emprar una desinfecció correcta.

Aquest manteniment es pot fer de forma manual o amb l’ajuda de sistemes automàtics de desinfecció i regulació que assegurin la dosi perfecta per mantenir la millor qualitat de l’aigua. Aquests procediments els pots dur a terme tu mateix o bé deixar-ho en mans de professionals.

 

Com es pot mantenir la piscina neta?

> Utilitza un recollidor de fulles cada dia. És un pas que no costa gens i és molt efectiu, permet eliminar diàriament la brutícia que hagi pogut caure a l’aigua com fulles o insectes.

> Mesura els nivells de PH i clor. Es necessita un producte específic que marqui el nivell d’aquests dos paràmetres. El nivell adequat de PH es troba entre 7,2 i 7,6.

> Utilitza clor d’acció lenta. L’ús de clor permet desinfectar i evitar que l’aigua enterboleixi i apareguin algues. És necessari realitzar aquest tractament amb pastilles de clor cada 7 dies.

> Fes servir un neteja fons. Existeixen manuals i automàtics i són molt útils per mantenir el fons de la piscina net, ja que és un dels punts de la piscina més complicats d’arribar.

El manteniment d’una piscina no necessàriament és car

Buidar la piscina durant l’hivern no és l’opció més econòmica ni la més ecològica. Pots optar per tenir la mateixa aigua tot l’any i realitzar algun manteniment semblant al que fas durant l’estiu. Un dels punts claus a dur a terme a l’hivern és cobrir la piscina amb alguna lona per tal d’evitar que l’aigua es pugui congelar o s’embruti de forma innecessària.

Tenir una piscina a casa és tota una sort, ja que permet gaudir a tota la família i amics, de moments de diversió i relax, sobretot per als més petits de casa. 

Si t’has decidit per tenir una llar amb piscina, a Espigul et podem ajudar a trobar el que busques. Contacta amb nosaltres a hola@espigul.com o bé truca’ns al 972 220 110!

Segueix llegint

Veure-les totes
març 25, 2021

Consells per estalviar aigua

L’aigua és un recurs natural imprescindible per la vida humana. Sembla una font inacabable, però tan sols el 0,007% d’aigua que existeix en la Terra és apta pel consum de les persones. Per això és tan important regular el seu ús, i des de casa, poder gestionar-lo d’una forma molt més responsable. Des d’Immobiliària Espígul…

maig 7, 2021

Per què contractar un assessor immobiliari?

Si et trobes en una situació similar a les que acabem de descriure, és normal que no sàpigues ni per on començar. La venda d’una propietat és un procés complex i llarg, i què millor que fer-ho acompanyat d’un professional? Els millors clients es mereixen el millor assessorament, per això a Immobiliària Espígul comptem amb…