Home Staging o com vendre el teu pis més ràpid

juliol 14, 2021

Què és el Home Staging?

El concepte de Home Staging fa referència a treure el màxim partit a un immoble que està en venda o lloguer mitjançant tècniques per millorar la imatge del pis o casa i així captar l’atenció dels possibles interessats i efectuar el lloguer o venda de forma més ràpida.

El Home Staging és originari d’Estats Units i va arribar a Espanya arrel de la crisi immobiliària on ens trobàvem amb la situació de tenir molts pisos en venda i pocs compradors.

Si t’interessa més informació sobre aquest concepte pot visitar el següent enllaç.

Com funciona el home staging?

La base del Home Staging és despersonalitzar l’habitatge per donar-li neutralitat i així poder captar a molts més compradors potencials. Es creen espais organitzats, còmodes, nets i ben il·luminats, que generin un ambient que faciliten una decisió positiva del possible comprador. 

Un dels beneficis principals del Home Staging és que es poden aplicar en tota mena de propietats com oficines, locals, habitatges nous, habitatges de segona mà…

El Home Staging en números

  • Un 90% dels compradors no poden imaginar-se el potencial d’un habitatge si està buit.
  • Els habitatges en els quals es realitza la tècnica del Home Staging es venen entre un 65% i un 85% més de pressa.
  • El 94% de clients potencials busquen propietats per Internet

Tècniques de Home Staging que pots aplicar al teu pis

  • Despersonalitza l’espai. És molt important ser conscients que no s’ha de decorar el pis. La decoració és personal mentre que el home staging busca crear espais neutres perquè qualsevol persona es pugui imaginar vivint en el teu pis.
  • Mobles neutres. En el Home Staging, menys és més. Aplica-ho en totes les estances de l’habitatge. 
  • Tot blanc. És el color més lluminós i el que queda millor a través d’una pantalla i en molts casos també en persona.
  • Ordre. És molt important no sobrecarregar els espais i tenir tots els objectes ordenats, si és possible no deixar objectes de caràcter personal com figures o fotografies.
  • Prestar especial atenció als punts destacats de l’habitatge com pot ser el balcó, la terrassa, els banys…

Altres opcions de Home Staging

Si parteixes d’un pis buit i no vols o pots fer una inversió en mobles i altres elements per crear un ambient òptim hi ha dues alternatives de Home Staging:

  1. Mobles de cartró: Hi ha empreses que es dediquen a fabricar mobles de cartró només per recrear escenes en pisos buits i poder fer sessions de fotos d’espais més atractius. 
  2. Renderitzacions: Crear un espai de forma virtual que permet visualitzar el resultat final de l’habitatge sense fer cap inversió. 

Finalment, si vols vendre el teu pis, però sense cap preocupació, nosaltres ens encarreguem! A Immobiliària Espígul tenim més de 30 anys d’experiència en el sector immobiliari on t’acompanyem en tot el procés de compra o de venda de la teva llar. 

Si estàs pensant a vendre la teva casa, no dubtis a contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
juliol 22, 2021

Com pots preparar el teu pis per llogar-lo a estudiants?

Els avantatges de llogar pisos d’estudiants a Girona i rodalies: Alta demanda d’aquest tipus de lloguer en ciutats universitàries. A més a més és un procés cíclic, ja que sempre arriben estudiants nous. Pagaments garantits, ja que els pares se solen posar d’avals en el contracte. El contracte sol ser temporal, per tant tens disponibilitat…

Espígul