Consells per convertir un pis de lloguer en una llar

juny 23, 2021

El primer que has de tenir en compte és fer un canvi de “xip”. Creure de veritat que estàs en la teva nova llar i sentir-te com a casa des del primer dia

1. Treu partit a les parets.

Les parets són punts conflictius, ja que no tots els propietaris estan disposats al fet que es facin canvis. Per això proposem diferents idees perquè puguis escollir la que més s’adapti a les teves necessitats:

  • Pintar. És una solució fàcil i econòmica per canviar totalment l’essència del pis. Recorda sempre consultar-ho abans amb el propietari.
  • Paper pintat o vinil. Són alternatives per poder canviar el color i aspecte de les parets, però aquests es poden retirar més fàcilment.
  • Quadres. Els pots posar a les parets, sobre estanteries… escull quadres que t’agradin i et facin sentir còmode en l’estança. També pots posar diferents fotografies fent un collage.

2. Canvia les làmpades.

Poden resultar el canvi que busques en el menjador, rebedor o dormitori sense fer cap canvi estructural en l’habitatge. Canvia els típics halògens per làmpades amb un disseny que t’agradin, afegeix punts de llum amb làmpades de peu o aprofita la moda de les llums led per il·luminar l’estança de forma subtil. 

3. Decora el bany.

El bany sol ser una de les estances més conflictives, molts banys de pisos de lloguer són antics i amb poques possibilitats. Per tal de donar un altre aire al lavabo, el que podem fer és decorar-lo amb tres imprescindibles: plantes, mirall i cadira. 

Les plantes donen molta calidesa en una estança, si no saps quines són les millors plantes d’interior per tenir a la teva llar sense que es morin al cap de dos dies, no et pots perdre aquest post. 

4. Mobles per ara i per després.

Hem d’aprendre a no esperar. No esperar al fet que sigui la casa definitiva per fer una inversió en mobles o decoració que ens agradi. El moment és ara, i després sempre t’ho podràs emportar a la teva nova llar i gaudir-ho per partida doble.

5. Personalitza amb objectes escollits per tu.

Aquest és un punt fonamental per sentir que és casa teva. Escollir objectes de decoració que t’agradin, reflecteixin la teva personalitat o inclús utilitzar records és imprescindible per aconseguir l’objectiu proposat.

6. Quan facis la mudança, treu-ho tot de les caixes.

Potser és un punt obvi, però quan no saps si serà la teva llar definitiva, a vegades es tendeix a deixar les coses per a després, per no fer un doble esforç. Tenir caixes pel mig, encara que sigui en una habitació que no fem servir provoca la sensació de no acabar mai.

7. Cuida els tèxtils

Tenir tèxtils de bona qualitat pot marcar la diferència en un pis. Parlem de cortines, coixins, llençols, catifes… Fer una bona inversió en tots aquests elements val la pena perquè ens els podrem emportar allà on anem. 

Des d’Immobiliària Espígul comptem amb més de 30 anys d’experiència en la gestió d’immobles de lloguer. Si vols trobar un pis de lloguer acord amb les teves necessitats a Girona o rodalies o bé ets propietari d’un pis i el vols llogar, pots contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 17, 2021

Consells per tenir un jardí sostenible

Quins passos es poden seguir per tenir un jardí sostenible? 1. Fes ús de les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar. Igual que un jardí tradicional, un jardí sostenible busca un efecte estètic, però adaptant-se el màxim possible al clima i al sol del qual disposem. Sempre que sigui possible, és important adaptar-nos a les condicions…

juliol 1, 2021

Checklist: Tot el que has de tenir en compte per preparar la teva casa per l’estiu

Refresca la casa Quan arriba la calor sempre és inesperat i passar moltes hores a casa es fa força insuportable. Apareix la incomoditat durant el vespre, si no és que tens una terrassa, jardí o balcó per poder sopar a la fresca. Mantenir una temperatura fresca a casa durant l’estiu és essencial per estar còmodes….

Espígul