Transforma el teu habitatge en una llar “pet-friendly”

març 16, 2023

  • Espai per a la teva mascota

És important que la teva mascota tingui el seu propi espai. Pots crear un lloc concret en una habitació o en un racó de la casa on la teva mascota pugui relaxar-se i descansar.Col·loca-hi una llit BÉ còmoda, un bol d’aigua i joguines perquè la teva mascota estigui còmode i entretinguda.

  • Menjar i aigua

Has d’assegurar-te que la teva mascota tingui accés a aigua fresca en tot moment. Considera utilitzar fonts d’aigua per a animals, que poden ser una forma divertida i atractiva perquè les mascotes beguin aigua. A més, col·loca els bols de menjar en un lloc segur i accessible perquè pugui menjar còmodament.

  • Joguines i activitats

És habitual que les mascotes pateixin ansietat per separació quan els seus amos se’n van de casa a treballar, per això, mantenir la teva mascota entretinguda i activa és essencial per al vostre benestar físic i mental. Proporciona joguines interactives com a trencaclosques perquè pugui jugar sobretot quan no hi ets. A més, assegura’t que disposeu d’un bon espai per a què pugui córrer i jugar.

  • Seguretat

Revisa que no tingui accés a cables elèctrics, plantes tòxiques, objectes esmolats o a balcons i escales sense supervisió.

  • Articles de neteja

Assegura’t que els productes de neteja que utilitzes a casa teva siguin segurs per mascotes. Molts productes de neteja contenen químics que poden ser tòxics per elles aposta per productes de neteja naturals o especificament dissenyats per a llars amb mascotes.

Ah! i no oblidis un aspirador de gran potència, serà el teu gran aliat sobretot en èpoques de muda de pèl

  • Plantes

Si ets un amant de les plantes, és important que tinguis en compte que algunes plantes poden ser tòxiques per a les mascotes. Assegureu-vos d’investigar quines plantes són segures per elles abans de ficar-les a casa. Algunes opcions segures inclouen el palmell de bambú, la violeta africana i la falguera de Boston.

  • Cura del pelatge

Si tens una mascota que muda constantment, és important que tinguis en compte la quantitat de pèl que es pot acumular a casa teva. Utilitza eines de raspallat adequades per mantenir el pelatge de la teva mascota net.

Transformar casa teva en un espai pet-friendly implica fer canvis que assegurin la comoditat, seguretat i benestar de les teves mascotes. Tingues en compte que ELLES són membres importants de la teva família i mereixen tenir un lloc còmode i segur on viure.

Segueix llegint

Veure-les totes
març 9, 2023

Introducció al llenguatge immobiliari

Per això el post d’avui consisteix en una petita introducció al llenguatge immobiliari, on ens centrarem en definir alguns dels termes més comuns que s’utilitzen al món de la compravenda de propietats. Així que, si estàs pensant a comprar o vendre una propietat, o simplement vols ampliar el teu coneixement sobre el tema, segueix llegint….

març 23, 2023

Estils decoratius que potser desconeguis

La varietat d’estils decoratius existents és gran, segur que n’hi ha molts que escoltes sovint perquè són tendència, però d’altres se’ns escapen o no en tenim clares les característiques. Doncs bé, a continuació te’n presentem alguns estils que potser desconeguIs i que poden ser una gran opció per donar-li un toc diferent a l’espai que…

Espígul