Tips per estalviar energia

maig 30, 2019

Et poses les mans al cap cada cop que arriba una factura? Necessites uns consells per minimitzar el consum d’energia? En aquest post us donem 5 tips clau per tal d’estalviar energia:

1. Mantingues la temperatura adequada a la teva llar:
Les temperatures de confort són a l’hivern entre 20 i 23 graus i a l’estiu entre 22 i 25 graus. Els termòstats digitals ens poden ajudar a mantenir una temperatura adequada quan posis calefacció o aire condicionat.

2. Apagar els electrodomèstics en standby
Els electrodomèstics en “stand by” no deixen de consumir energia, segons OVACEN (https://ovacen.com/), portal especialitzat en eficiència energètica i arquitectura, es consumeix un 10,6% quan els electrodomèstics estan en stand by (parats).

3. Discriminació horària
Depèn de les hores en què consumim energia els costos augmenten o disminueixen. És important aprofitar les hores vall. Antònim a les hores punta, es refereix a les hores en què regularment es produeix un menor consum o ús.
– A l’hivern, les hores punta son de 12:00h a 22:00h i les hores vall de 22:00h a 12:00h.
– A l’estiu, les hores punta son de 13:00h a 23:00h i les hores vall  de 23:00h a 13:00h.

4. Canviar les bombetes per LED
Les bombetes LED són energèticament més eficients que les de baix consum a causa que la seva vida útil és 3 vegades més llarga. El cost de la bombeta led sí que és més elevat que el de la resta de bombetes, però el que és segur, és l’estalvi energètic i per tant una reducció de la factura de la llum.

5. Ajusta la potència
I com a última opció, si mai us han saltat els ploms, sempre podeu baixar el consum de la potència de llum a casa. Pot ser que tinguis marge de consum per contractar una tarifa més baixa de llum.

Segueix llegint

Veure-les totes
maig 23, 2019

Màrqueting sensorial arriba al sector immobiliari

L’ús del màrqueting sensorial és una tècnica que moltes empreses utilitzen per a adquirir un vincle emocional entre l’empresa i el consumidor. En aquest post d’Espígul us parlem de la importància que té el poder del màrqueting sensorial. La vista és un dels sentits més importants, ja que és el primer amb el qual percebem el…

juny 6, 2019

Decoració pel teu balcó

Tens un balcó petit i t’agradaria treure-li partit? Les opcions són infinites, només fa falta una mica d’imaginació. Avui us deixem 5 tips per aconseguir un balcó d’escàndol. Aprofita l’espai: Una de les claus per aprofitar l’espai són els mobles plegables, et permeten gaudir de l’espai de la forma que necessitis. Les taules a paret…

Espígul