T’has plantejat llogar al teu habitatge a estudiants?

octubre 10, 2019

Al setembre va començar el curs i molts dels estudiants no són residents de ciutat on van a fer classes. Alguns opten pel transport i d’altres estudiants prefereixen llogar per una major comoditat.
Pel fenomen estudiantil a ciutats amb universitat pròpia o estudis específics, sorgeix l’oportunitat de llogar el teu habitatge a un nou sector.

Si t’has plantejat llogar al teu habitatge a estudiants, et deixem algunes de les dades rellevants.

En primer lloc, el perfil d’estudiant és un dels que més seguretat proporciona a l’hora del pagament. Ja que en la majoria de casos aquests no treballen i no tenen un sou mensual, els pares són l’aval. Per consegüent, si és un pis compartit, totes les parts arrendatàries haurien de tenir el seu propi aval.

La temporada alta de demanda de lloguer succeeix habitualment entre els mesos de maig i juny. A més a més, s’ha de tenir en compte els que busquen habitatge al setembre i els estudiants internacionals solen buscar residencia entre un i dos mesos abans d’establir-se.

L’equipació de l’espai ha de ser personalitzada pels inquilins en condició d’estudiant. A causa del fet que hi estaran un període d’arrendament mitjanament curt, busquen que l’habitatge ja estigui moblat i adaptat a les seves necessitats. No els hi compensa fer un desemborsament gran en el pis en el qual estan de pas.

Per tant, aprofita les possibilitats que té el teu habitatge buit i les oportunitats que et presenta el sector i plantejat llogar el pis a estudiants.

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 3, 2019

L’aposta pels edificis Passivhau

La PEP, Plataforma d’Edificació Passivhau, descriu als edificis Passivhau com un disseny destinar a estalviar i a aconseguir reduir un 75% les despeses de calefacció i de refrigeració. A més a més, aquesta tendència aposta per les energies renovables per cobrir el tant per cent restant de la necessitat energètica. Es basa en l’optimització de recursos…

octubre 17, 2019

La Constructora Espígul ja té pàgina web

Fa unes setmanes vam anunciar per les nostres xarxes socials l’obertura de la pàgina web de la Constructora Espígul. La constructora és un pilar fonamental al nostre grup i és per això que hem volgut fer-li una web exclusiva per mostrar tot el que fem. Reformes a pisos, cases, locals o naus industrials. El procés…

Espígul