T’atreveixes a comprar una casa rústica?

octubre 28, 2021

3 avantatges de comprar una casa rústica

  • Sostenibilitat

Una casa rústica té la possibilitat de ser molt sostenible. En ser un immoble independent, podem modificar i adequar la instal·lació elèctrica i de calefacció perquè sigui eficient energèticament.

  • Qualitat de vida

Si el que desitges és buscar un lloc per viure que sigui tranquil, allunyat de sorolls i del trànsit de la ciutat, una casa rústica pot ser la teva solució. Et permetrà viure allunyat de l’estrès i et facilitarà el descans.

  • Tendència en l’estil rústic: revalorització de l’habitatge

Actualment la decoració i l’estil de vida rústic estan en tendència. Per tant, tenir una casa en un ambient rural és més atractiu i té moltes més possibilitats en el cas de que la vulguis vendre en un futur.

Consells per comprar una finca rústica

Abans de comprar una finca rústica, has de tenir en compte alguns aspectes perquè la teva compra sigui tot un èxit.

Un dels punts que comporta més maldecaps és el terreny, ja que, fer noves edificacions en terrenys rústics en moltes ocasions està limitat per llei. Per tant, es aconsellable revisar amb anterioritat la llei del sòl autonòmica per conèixer totes les opcions.

Es interessant considerar altres alternatives com rehabilitar una edificació antiga. De vegades, és molt més factible buscar cases rústiques en venda i després reformar-la al teu gust. Has de tenir en compte que no es poden fer modificacions en l’altura ni ampliar la superfície, és a dir, pots fer tots els canvis necessaris en quant a millora i manteniment, però sense tocar l’estructura preexistent.

Cases Rústiques que pots trobar a Immobiliària Espígul

Masia a Sant Aniol de Finestres

Masia a Sant Aniol de Finestres. Una casa rústica en bon estat reformada de l’any 1989, amb una superfície habitable de 400 m2. Construïda amb 5 habitacions dobles alguna d’elles amb balcons, sobre un terreny de 2.000 m2. 

La casa està distribuïda en planta baixa amb cuina gran, celler, sala gran i biblioteca, amb dos llars de foc, bany complet i una habitació doble amb lavabo. També disposa d’un garatge de 90 metres i unes golfes de 30 metres. La calefacció és amb gasoil, armaris de paret, fusteria exterior i interior de fusta, i sòl de ceràmica. 

És una zona magnífica per gaudir de la tranquil·litat a la muntanya i poder passejar per un sens fi de camins envoltada amb molta natura ideal per desconnectar. A tan sols 15 minuts de les Planes d’Hostoles on trobaràs tot tipus de serveis.

Casa rústica en venda a Rupià

En la localitat de Rupi, situada al Baix Empordà trobaràs aquesta fantàstica finca rústica en venda. La propietat consta de 360m2 distribuït en sis habitacions, tres banys i una gran sala d’estar amb xemeneia.

Té un gran jardí amb una piscina on podràs gaudir de molts bons moments en família i amb amics. També té garatge.

A Immobiliària Espígul treballem per tenir totes les tipologies d’immobles perquè trobis el que necessites. Si t’has decidit a comprar una casa rústica, et podem ajudar en tot el procés: des de trobar la casa rústica perfecta fins que tu en siguis el propietari i en tinguis les claus!

Si vols més informació no dubtis a contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.


Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 21, 2021

Quant costa construir una casa Espígul?

Construir una casa pot semblar una decisió més cara, però a Immobiliària Espígul t’oferim una opció que s’adapta a les teves necessitats i aconseguir el somni de viure a una cases Espígul a mida. Una opció que et permet construir una casa econòmica, al teu gust i sobre les teves necessitats. A Espígul som immobiliària…

novembre 4, 2021

El certificat d’eficiència energètica en un habitatge

Què és el certificat d’eficiència energètica? El certificat d’eficiència energètica és un document que acredita quin és el consum d’energia que un habitatge necessita per satisfer la seva demanda en unes condicions normals de funcionament i ocupació.  Aquest càlcul inclou la producció d’aigua calenta, calefacció, il·luminació, refrigeració i ventilació. També té en compte elements com…

Espígul