Resum del 2018 i nous propòsits pel 2019 d’Immobiliaria Espígul

gener 10, 2019

immobiliaria espigul serveis immobiliaris girona

Fa molts anys que ens dediquem a la compra, venda i lloguer de tot tipus d’immobles, generalment de pisos. De fet, l’any passat i coincidint amb l’obertura de la nostra nova store al cor de Girona, vam celebrar els 30 anys i, sense donar-nos-en compte en el nostre dia a dia tant atrafegat, amb l’entrada d’aquest 2019, ja en farem 32 d’anys. Aquests dos últims anys hem seguit millorant dia a dia, per tal d’arribar al nostre principal objectiu: l’excel·lència.

Al llarg d’aquest camí per donar el millor tracte possible als nostres clients i amics, ens arriben una sèrie d’inputs que ens donen força dia a dia per seguir i ser millors encara que el dia anterior. Una ressenya a Google d’un client molt satisfet pel bon tracte de la Maria, la nostra assessora de vendes; un ram de flors espectacular per a en Ricard, el nostre assessor de lloguers, per la bona gestió realitzada; una invitació per a un sopar informal pel fantàstic seguiment de l’obra del nostre assessor de reformes, en Joan; una caixa de bombons deliciosos per l’amabilitat de la Sílvia, la nostra assessora de venda de cases; o simplement un “Gràcies”, “T’ho agraïm molt”, “Bona feina!” de la boca d’un client que ha sentit sovint en Xevi, el director comercial, a les nostres oficines.

Volem seguir essent la teva immobiliària de referència, acompanyar-te i ajudar-te en un dels fets probablement més importants que faràs a la teva vida, comprar la teva nova llar. Ja que perquè les coses flueixin amb normalitat i semblin senzilles, necessites algú al teu costat, que cada dia vetlli perquè no sorgeixin problemes i el tràmit sigui net, transparent i sense maldecaps per a tu.

Us desitgem el millor per aquest 2019 que entra i per la confiança rebuda al llarg de tot aquest temps.

Tot l’equip d’Espígul

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 20, 2018

Qüestions a tenir en compte abans de comprar un habitatge

A l’hora de comprar un habitatge et convé tenir en compte diversos aspectes importants. És una compra que suposa una gran inversió pel que has d’intentar prendre aquesta decisió amb totes les garanties. Una de les primeres qüestions que es presenten és si convé fer-ho mitjançant una immobiliària o pel teu compte. Una immobiliària de confiança…

gener 17, 2019

Pràctiques per aconseguir una llar més sostenible

Existeixen petites accions que es poden dur a terme en un habitatge perquè sigui el més sostenible possible. Normalment les cases, pisos i apartaments en els quals vivim no van ser plantejats en aquell coment per ser respectuosos amb el medi ambient. Per això, cal tenir en compte algunes petites modificacions per poder fer les…

Espígul