Reforma la teva llar i augmenta el valor de la propietat

novembre 25, 2020

Sigui quina sigui la teva opció, a Immobiliària Espígul ens encarreguem de fer petites reformes o reformes integrals per tal que el teu habitatge aconsegueixi el màxim potencial i llueixi de la millor forma aconseguint un valor afegit en el mercat.  

En el post d’avui et volem parlar de tot allò que fa que augmentar el valor d’un habitatge i tot allò que pots millorar o canviar per aconseguir aquest valor afegit en la teva llar. 

TREU EL MÀXIM PARTIT A LA TEVA LLAR

Calcular el valor d’un habitatge no és fàcil, s’han de tenir en compte molts factors. Aquest pas és molt important si el teu objectiu és vendre o llogar la teva casa o pis, saber quin preu té en el mercat et permet saber si estàs traient el màxim profit de la teva propietat. 

Et recomanem que abans de començar amb les reformes per millorar la teva llar tinguis en compte:

  • Mirar altres propietats que tinguin un bon valor en el mercat. Així tindràs una referència per reformar aquells aspectes que s’allunyin molt de l’estàndard.
  • Confiar en persones externes que et puguin guiar d’una forma objectiva. Moltes vegades barregem sentiments i no som del tot objectius valorant els defectes de la nostra llar.

Quins elements fan que la teva casa perdi valor? 

  • Factors externs a l’habitatge: com per exemple la zona on està situat, la grandària del pis, l’antiguitat de l’edifici o si aquest compta amb ascensor. Tots aquests factors també s’han de tenir en compte a l’hora de calcular el valor de la propietat tot i que no hi puguem fer res al respecte.
  • Habitatges amb espais poc aprofitats, de poques habitacions o pocs lavabos.
  • Cases amb decoració molt extravagant, com per exemple les habitacions pintades de colors molt diferents.

QUÈ POTS FER PER AFEGIR VALOR A LA TEVA PROPIETAT?

Preocupa’t per l’interior, però també l’exterior

Si la teva propietat és una casa, procura cuidar tan bé l’exterior com l’interior. És la primera impressió que s’emporten els possibles compradors. Tingues en compte la façana, la porta d’entrada, el jardí…

Renova la cuina i el bany

La cuina i el bany són els espais de la casa que queden més antiquats. Si has de donar preferència a alguna estança per reformar, escull aquestes. També són les estances que més augmenten el valor de la propietat i en les que més es fixen els compradors. 

Una mà de pintura

Amb el pas del temps les parets són un dels elements de la casa que més es deterioren. És recomanable donar una bona capa de pintura per donar-li un aspecte renovat. Recorda sempre fer-ho en tons neutres. 

Revisa els petits detalls

Tingues cura de tots aquells elements de la llar que estiguin trencats i canvia’ls per nous. Revisa goteres, rascades en mobles, llums foses…

Si vols un plus, la domòtica és la teva opció

La setmana passada us parlàvem dels avantatges de la domòtica en un habitatge. Si estàs pensant a reformar la teva llar i vols donar-li valor afegit, la tecnologia és la teva gran aliada.

A Espígul som una immobiliària amb valor afegit, i volem que la teva llar també el tingui. Som constructora i tenim el millor equip per assessorar-te i junts aconseguir la casa dels teus somnis. 

Si tens qualsevol dubte per reformar la teva llar pots contactar amb nosaltres a hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972 220 110.

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 18, 2020

Cases amb domòtica: avantatges i exemples

Totes aquestes situacions poden arribar a ser reals si tens una casa domòtica. La tecnologia evoluciona i permet crear escenaris dignes de qualsevol pel·lícula futurista. La domòtica està pensada per millorar la qualitat de vida de les persones d’una llar. Aquestes funcionalitats busquen que els habitants d’una casa puguin gaudir de la comoditat a través…

desembre 2, 2020

Totes les preguntes que has de fer en la visita d’un pis

A Immobiliària Espígul us exposem algunes preguntes que són necessàries que et plantegis i comentis a la persona que ven el pis per valorar si la compra d’aquell immoble és un èxit i no trobar-te amb cap sorpresa un cop l’habitatge ja sigui teu.     Per què es ven la casa? És una pregunta un pèl…

Espígul