Quines són les millors plantes interior per tenir a la teva llar?

maig 21, 2021

El benestar a la llar és una de les prioritats que tenim a Immobiliària Espígul. Com a professionals del sector, amb més de 30 anys d’experiència, tant com immobiliària a Girona com en construcció de cases i pisos d’obra nova. 

El més important per nosaltres és que els nostres clients trobin un habitatge que s’adapti a les seves necessitats i que el puguin convertir en la seva llar.

Si acabes d’anar a viure a un nou habitatge o tens ganes de fer un canvi d’aires a casa teva, no pot perdre el post d’avui per saber quines són les millors plantes d’interior, i quins són els beneficis que ens aporta tenir plantes a casa.

Si vols saber més, segueix llegint!

Beneficis de tenir plantes a casa

> Les plantes influeixen en l’estat d’ànim, aporten energia i vitalitat.

> Depuren l’aire. Les plantes són un gran filtre natural, ja que a través del procés de la fotosíntesi depuren l’ambient i absorbeixen les males olors mantenint l’aire net i fresc.

> Són decoratives i fan que una estança sigui molt més càlida i agradable.

> Són aptes per a tots els públics, hi ha plantes molt fàcils de cuidar i mantenir, inclús per a persones que no tenen gaire temps.

Com saber escollir les millors plantes d’interior per decorar casa teva?

Abans de comprar qualsevol planta t’has d’informar molt bé de quines són les necessitats que aquesta demanda i analitzar si les pots cobrir amb les possibilitats que tens a casa.

Un dels factors més importants a tenir en compte és la llum, ja que és imprescindible per les plantes. Saber si necessita molta o poca llum és determinant a l’hora de buscar-li lloc a casa. 

L’altre factor és la humitat i temperatura de cada estancia ja que t’ajudarà a determinar la freqüència de reg.

5 plantes per tenir a l’interior de casa

Si ets un #plantkiller i sempre se’t moren les plantes que tens per casa, potser és perquè no has escollit l’adequada en funció de les característiques anteriors esmentades.

Et deixem 5 plantes d’interior que sobreviuran si o sí. 

> Kentia. Necessiten llum mitja o brillant i aigua setmanal. Se’ls hi ha de deixar espai perquè poden arribar a créixer fins a 3 metres.

> Planta Castiron. Ideal per aquells que obliden fàcilment regar les plantes, només necessita aigua cada deu dies. És una planta de fulla verda fosca i força exuberant.

> Sansevieria o planta de serp. És una planta que sol agradar a tothom, té fulles afilades i pot sobreviure a condicions extremes, per tant requereix poca aigua i llum.

> Cactus i crasas. Els immortals per excel·lència, aquests tipus de plantes estan habituades a resistir les condicions del desert, per tant l’únic que necessiten és estar ubicades a zones amb molta llum.

> Monstera. La planta més de moda també és fàcil de cuidar! Té unes fulles precioses i és fàcil de replantar. No requereix molta llum, però si li agrada la humitat.

Sabies que hi ha el doble benefici de decoració amb plantes d’interior?

Les plantes medicinals, aromàtiques i els cítrics són plantes que ens aporten doble benefici, ja que també els podem consumir.

Tenir plantes aromàtiques a la cuina permet que es puguin condimentar els plats amb plantes pròpies. En el cas dels cítrics, es pot adquirir la varietat “nana” que poden viure perfectament en un test i donar fruit. 

Si encara no tens cap planta a casa, és un bon moment per començar. Troba la planta que més encaixi amb les característiques de casa teva i aventura’t a cuidar-la, veuràs que és addictiu!

Segueix llegint

Veure-les totes
maig 14, 2021

Tot el que necessites per tenir una casa intel·ligent

La tecnologia aplicada a la llar dóna resultats sorprenents, quasi de pel·lícula. Fa uns anys la domòtica era poc coneguda i cara, però a poc a poc s’han anat desenvolupant nous sistemes més assequibles per tal de transformar la nostra casa en una llar intel·ligent. L’objectiu principal de la domòtica és poder anar automatitzant cada…

maig 28, 2021

Quins tipus d’hipoteques hi ha i quina és la que més et convé?

Un dels aspectes més confosos de la compra d’una propietat sabem que és la hipoteca. És completament normal no saber quin tipus d’hipoteca que existeixen i quina és la millor per al teu cas.  Des de Immobiliària Espígul, com a immobiliària i constructora amb més de 30 anys d’experiència en el sector de referència a…

Espígul