Qüestions a tenir en compte abans de comprar un habitatge

desembre 20, 2018

comprar casa immobiliaria espigul

A l’hora de comprar un habitatge et convé tenir en compte diversos aspectes importants. És una compra que suposa una gran inversió pel que has d’intentar prendre aquesta decisió amb totes les garanties.

Una de les primeres qüestions que es presenten és si convé fer-ho mitjançant una immobiliària o pel teu compte. Una immobiliària de confiança t’oferirà unes garanties addicionals que cal considerar. Les immobiliàries coneixen bé el mercat, l’oferta de pisos i les seves qualitats. Controla el lloc on s’ubiquen els millors habitatges i els tràmits legals necessaris per dur a terme tot el procediment de compra. A més solen tenir acords o contractes amb entitats bancàries per facilitar la concessió d’hipoteques.

Qüestions a tenir en compte per la compra d’un habitatge

Abans de decidir-te a comprar, és aconsellable que facis una llista de punts a considerar i repassar-los atentament per ajustar les nostres preferències a la realitat.

  1. El barri on es situa l’immoble, les comunicacions amb el nostre lloc de treball, comercis…
  2. Serveis que es troben a prop de la nostra nova residencia com col·legis, centres sanitaris, biblioteques…
  3. Parcs i zones verdes, l’aspecte general de la zona i la seva seguretat, sobretot si tens nens
  4.  A l’habitatge convé fer una revisió a fons, la seva antiguitat, els serveis comuns i les quotes de comunitat a pagar. Assegura-te’n que les quotes estan pagades i que no hi hagi deutes que hagis d’assumir.
  5. Dintre l’habitatge s’ha de revisar l’estat de les instal·lacions, especialment les d’aigua i electricitat, que són les que poden estar més deteriorades.

Comprar un habitatge suposa un pas important en la vida de les persones. Per això convé realitzar-lo amb la major seguretat possible i tenint en compte molts aspectes que t’evitaran preocupacions en un futur.

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 13, 2018

Els últims sistemes de domòtica per fer la teva llar intel·ligent

Fa anys que la domòtica s’ha convertit en una de les opcions principals en les que invertir. Estalviar diners i energia, comptar amb sistemes de seguretat i millorar la comoditat són alguns avantatges de la tecnologia a la llar. A continuació parlarem de quines són les innovacions més recents. Novetats i curiositats Control d’accés. Amb…

gener 10, 2019

Resum del 2018 i nous propòsits pel 2019 d’Immobiliaria Espígul

Fa molts anys que ens dediquem a la compra, venda i lloguer de tot tipus d’immobles, generalment de pisos. De fet, l’any passat i coincidint amb l’obertura de la nostra nova store al cor de Girona, vam celebrar els 30 anys i, sense donar-nos-en compte en el nostre dia a dia tant atrafegat, amb l’entrada…

Espígul