Qüestions a tenir en compte abans de comprar un habitatge

desembre 20, 2018

comprar casa immobiliaria espigul

A l’hora de comprar un habitatge et convé tenir en compte diversos aspectes importants. És una compra que suposa una gran inversió pel que has d’intentar prendre aquesta decisió amb totes les garanties.

Una de les primeres qüestions que es presenten és si convé fer-ho mitjançant una immobiliària o pel teu compte. Una immobiliària de confiança t’oferirà unes garanties addicionals que cal considerar. Les immobiliàries coneixen bé el mercat, l’oferta de pisos i les seves qualitats. Controla el lloc on s’ubiquen els millors habitatges i els tràmits legals necessaris per dur a terme tot el procediment de compra. A més solen tenir acords o contractes amb entitats bancàries per facilitar la concessió d’hipoteques.

Qüestions a tenir en compte per la compra d’un habitatge

Abans de decidir-te a comprar, és aconsellable que facis una llista de punts a considerar i repassar-los atentament per ajustar les nostres preferències a la realitat.

  1. El barri on es situa l’immoble, les comunicacions amb el nostre lloc de treball, comercis…
  2. Serveis que es troben a prop de la nostra nova residencia com col·legis, centres sanitaris, biblioteques…
  3. Parcs i zones verdes, l’aspecte general de la zona i la seva seguretat, sobretot si tens nens
  4.  A l’habitatge convé fer una revisió a fons, la seva antiguitat, els serveis comuns i les quotes de comunitat a pagar. Assegura-te’n que les quotes estan pagades i que no hi hagi deutes que hagis d’assumir.
  5. Dintre l’habitatge s’ha de revisar l’estat de les instal·lacions, especialment les d’aigua i electricitat, que són les que poden estar més deteriorades.

Comprar un habitatge suposa un pas important en la vida de les persones. Per això convé realitzar-lo amb la major seguretat possible i tenint en compte molts aspectes que t’evitaran preocupacions en un futur.

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 22, 2018

Guia per vendre el teu habitatge de forma més ràpida

És habitual tenir dubtes a l’hora de vendre la teva llar. El procés no sempre és fàcil i trobar un bon comprador pot resultar una tasca complicada. Com ja vam parlar en aquest post el Home Staging és una bona opció per accelerar el procés de venda i que es faci amb èxit. A Espígul…

febrer 7, 2019

Troba la teva casa ideal amb Espígul Premium Real Estate

Immobiliària Espígul obre les portes a un nou concepte immobiliari: Espígul Premium Real Estate. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, ens focalitzem en: La promoció d’habitatges d’alta qualitat Construcció de pisos i cases amb fantàstics acabats Venda de propietats exclusives A Espígul Premium Real Estate podràs trobar habitatges exclusius en les zones…