Troba la teva casa ideal amb Espígul Premium Real Estate

febrer 7, 2019

Immobiliaria espigul premium real estate

Immobiliària Espígul obre les portes a un nou concepte immobiliari: Espígul Premium Real Estate. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, ens focalitzem en:

  • La promoció d’habitatges d’alta qualitat
  • Construcció de pisos i cases amb fantàstics acabats
  • Venda de propietats exclusives

A Espígul Premium Real Estate podràs trobar habitatges exclusius en les zones més privilegiades de Catalunya, cases tant d’obra nova com de segona mà, i en diversos entorns: rurals o urbans, muntanya o platja, en el bullici de la ciutat o la tranquil·litat d’un camp de golf.

Oferim una atenció immobiliària personalitzada per aquells que vulguin comprar o vendre el seu apartament o casa exclusiva.

Actualment tenim habitatges prèmium disponibles en quatre zones destacades:

Vendre

Si ets propietari d’un pis exclusiu, un apartament únic, una casa amb acabats de nivell o una parcel·la amb vistes de luxe, Espígul Premium Real Estate et podem ajudar a vendre el teu habitatge. T’oferim una atenció immobiliària personalitzada perquè la venda el teu habitatge exclusiu sigui un procés fàcil, còmode i agradable.

A Espígul Premium Real Estate t’acompanyem en la compra o venda del teu habitatge exclusiu.

Segueix llegint

Veure-les totes
febrer 1, 2019

Coneix l’equip d’Immobiliària Espígul

Avui us volem apropar una mica al nostre món, al món d’Espígul. Esperem que gaudiu d’aquest vídeo corporatiu tant com nosaltres hem gaudit fent-lo. Immobiliària Espígul és una immobiliària de Girona formada per un gran equip de més de 40 professionals que abasten diferents sectors dins del món de la construcció i de la immobiliària:…

febrer 14, 2019

Habitatges que enamoren #casesespigul

Existeixen molts tipus d’amor, l’amor romàntic, l’amor pels amics i per la família… Per això, cadascú viu l’amor a la seva manera i amb qui vol. A Immobiliària Espígul som uns enamorats de les llars, dels habitatges que et fan sentir com a casa des del primer moment que els veus, d’aquelles cases i pisos…

Espígul