Troba la teva casa ideal amb Espígul Premium Real Estate

febrer 7, 2019

Immobiliaria espigul premium real estate

Immobiliària Espígul obre les portes a un nou concepte immobiliari: Espígul Premium Real Estate. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, ens focalitzem en:

  • La promoció d’habitatges d’alta qualitat
  • Construcció de pisos i cases amb fantàstics acabats
  • Venda de propietats exclusives

A Espígul Premium Real Estate podràs trobar habitatges exclusius en les zones més privilegiades de Catalunya, cases tant d’obra nova com de segona mà, i en diversos entorns: rurals o urbans, muntanya o platja, en el bullici de la ciutat o la tranquil·litat d’un camp de golf.

Oferim una atenció immobiliària personalitzada per aquells que vulguin comprar o vendre el seu apartament o casa exclusiva.

Actualment tenim habitatges prèmium disponibles en quatre zones destacades:

Vendre

Si ets propietari d’un pis exclusiu, un apartament únic, una casa amb acabats de nivell o una parcel·la amb vistes de luxe, Espígul Premium Real Estate et podem ajudar a vendre el teu habitatge. T’oferim una atenció immobiliària personalitzada perquè la venda el teu habitatge exclusiu sigui un procés fàcil, còmode i agradable.

A Espígul Premium Real Estate t’acompanyem en la compra o venda del teu habitatge exclusiu.

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 20, 2018

Qüestions a tenir en compte abans de comprar un habitatge

A l’hora de comprar un habitatge et convé tenir en compte diversos aspectes importants. És una compra que suposa una gran inversió pel que has d’intentar prendre aquesta decisió amb totes les garanties. Una de les primeres qüestions que es presenten és si convé fer-ho mitjançant una immobiliària o pel teu compte. Una immobiliària de confiança…

febrer 28, 2019

Endreçar la casa ara més fàcil amb Marie Kondo

Marie Kondo és una artista reconeguda com “la gurú de l’ordre” gràcies als seus llibres publicats sobre l’organització de la casa. Actualment, el mètode “KONMARI” està tenint una revolució internacional a través de la seva sèrie a Netflix “¡A ordenar con Marie Kondo!” Us costa molt tirar les coses? Des d’Espígul us deixem alguns principis…