Guia per vendre el teu habitatge de forma més ràpida

novembre 22, 2018

consells vendre habitatge immobiliaria espigul
És habitual tenir dubtes a l’hora de vendre la teva llar. El procés no sempre és fàcil i trobar un bon comprador pot resultar una tasca complicada. Com ja vam parlar en aquest post el Home Staging és una bona opció per accelerar el procés de venda i que es faci amb èxit.

A Espígul t’assessorem en tot el procediment de compra/venda. Confia en els nostres professionals, t’assignem un comercial que t’acompanyarà en la venda del teu immoble. El nostre objectiu és el teu èxit! Si tens un immoble, publica el teu anunci amb nosaltres.

Consells per facilitar la venda del teu habitatge

    • Neteja. És necessària una neteja a fons de tota la casa. Posa especial atenció a espais difícils de netejar: electrodomèstics, rajoles, i tots els petits racons.
    • Tot en ordre. És essencial crear un ambient neutre i acollidor. Utilitza tons blancs/grisos/beix en les parets i teixits de sofàs, llits i cortines. També despersonalitza l’immoble d’objectes personals, l’altra persona s’ha d’imaginar vivint allà.
    • Bon funcionament. Si vens el teu immoble, t’has d’assegurar que tot està en bon estat. Revisa totes les aixetes, interruptors, electrodomèstics i altres elements bàsics que funcionin amb normalitat.
    • Petits detalls. Els petits detalls marquen la diferència. Cuida les petites coses per aconseguir un resultat excel·lent. Canviar coses antiquades per noves, actualitza les bombetes de totes les estàncies, etc.

Pots recórrer a professionals o fer-ho tu mateix però seguir aquests punts bàsics pot resultar un abans i un després a l’hora de vendre el teu habitatge.

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 15, 2018

Tipus d’hipoteques. ¿Quina és la que més et convé?

Si estàs pensant a comprar-te un habitatge i no tens tot els diners que sol·liciten el més habitual és demanar una hipoteca al banc. En aquest post t’explicarem quin tipus d’hipoteques existeixen al mercat i et donarem els consells necessaris perquè optis per la que més et convé. El primer que has de conèixer és…

novembre 29, 2018

Prepara la teva llar per l’hivern seguint aquests 6 consells

L’hivern és una estació preciosa, plena d’encant i que permet gaudir d’una altra manera tant la natura com la teva llar. Per aconseguir la màxima comoditat possible haurem de tenir en compte alguns consells de la llar. Les principals preocupacions durant aquesta estació consisteix a produir i mantenint la calor i que els fenòmens meteorològics…

Espígul