La tècnica DIY (Do It Yourself) o Fes-ho tu mateix

novembre 8, 2018

diy do it yourself decoracio immobiliaria espigul

L’expressió DIY (Do It Yourself) que traduït al català seria Fes-ho tu mateix és un terme exportat dels Estats Units que posa nom a una filosofia de consum responsable, reutilització i capacitat de creativitat per poder fer coses pels nostres propis mitjans.

Aquesta cultura DIY va sorgir antigament amb el moviment anticapitalista. Actualment però, s’ha estes arreu del món i ha perdut una mica el significat original per donar pas a tota una revolució en el món Craft i de la decoració.

5 Idees Do It Yourself per decorar de forma original la teva llar

La màxima del DIY és donar-li una nova vida a objectes que tenen una altra utilitat inicial. La creativitat és un aspecte fonamental per aconseguir resultats originals però també s’ha de tenir en compte les eines que necessitaràs per fer el teu projecte DIY.  

  • Palets. Els palets són una gran oportunitat per reutilitzar un producte que normalment té una vida limitada. Són fàcils d’aconseguir però habitualment s’han de fer retocs com buscar estelles, treure la pols, pintar-lo… Els palets els pots fer servir de moltes maneres a la teva llar, com a base pel llit, una zona chill out, com a taula auxiliar…
  • Caixes de fruita. Les caixes de fruita són una idea molt original per afegir un extra d’emmagatzematge a la llar. Com sempre, les pots modificar al teu gust o deixar-les tal qual perquè quedi més autèntic. Apilant les caixes pots aconseguir estanteries o bé afegir-los rodes i tenir calaixos per emmagatzemar sota el llit o el sofà.
  • Escales. Pots utilitzar una escala antiga de fusta o bé fer-la tu mateix (et deixem un enllaç perquè vegis el pas a pas). És una idea molt original per canviar els avorrits penjadors de casa i pots aprofitar per posar-hi tovalloles, bufandes o mantes.
  • Taps de suro. Tot es pot aprofitar! Enganxant diferents taps de suro podem aconseguir posagots o fins i tot una estora de bany molt original!
  • Prestatges. Només necessitaràs qualsevol superfície que no facis servir i dues cordes. Pots utilitzar branques, trossos de fusta o fins i tot metàl·lics i dues cordes molt resistents per tenir un prestatge diferent!

 

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 18, 2018

Com aconseguir una casa segura per a nens

Tenir a casa nens petits requereix precaucions extres per evitar accidents. A continuació et donem alguns tips perquè puguis aplicar-los i obtenir una casa segura. Els accidents més freqüents són copa, cremades i caigudes. Seguretat per tenir cases adaptades als nens En primer lloc s’ha de fer una revisió de cada racó de la casa i…

novembre 15, 2018

Tipus d’hipoteques. ¿Quina és la que més et convé?

Si estàs pensant a comprar-te un habitatge i no tens tot els diners que sol·liciten el més habitual és demanar una hipoteca al banc. En aquest post t’explicarem quin tipus d’hipoteques existeixen al mercat i et donarem els consells necessaris perquè optis per la que més et convé. El primer que has de conèixer és…

Espígul