Com aconseguir una casa segura per a nens

octubre 18, 2018

aconseguir cases segures immobiliaria espigul

Tenir a casa nens petits requereix precaucions extres per evitar accidents. A continuació et donem alguns tips perquè puguis aplicar-los i obtenir una casa segura. Els accidents més freqüents són copa, cremades i caigudes.

Seguretat per tenir cases adaptades als nens

En primer lloc s’ha de fer una revisió de cada racó de la casa i observar si algun element pot ser perillós. En aquest cas retira aquests elements de l’accés dels nens.

Com a norma obligatòria, els nens han d’estar en tot moment sota la supervisió d’un adult responsable i mai s’han de deixar sols a casa. Si els vols donar autonomia i sempre sota vigilància periòdica se’ls pot deixar una estona sols jugant en una habitació. A l’hora del bany mai s’ha de permetre que estiguin sols a l’aigua.

Totes les instal·lacions que tinguin aigua com piscines o pous, han d’estar vallades per evitar accidents. Tot i això és recomanable ensenyar als nens a nadar com més aviat millor.

Tingues en compte les cantonades de taules i mobles en general. Sobretot quan els nens comencen a fer els primers passos i investigar per ells mateixos és fàcil que es puguin colpejar. És habitual posar proteccions amb materials tous a les cantonades per evitar aquest risc.

Les joguines dels nens han de ser segures i grans perquè no s’empassin cap peça. A més a més s’ha de vigilar que no hi hagi cap peça desmuntable, tallant o punxant.

Protegeix els endolls amb eines adaptades que els impedeixi introduir els dits. Els nens tenen molta curiositat per totes les coses i quan són petits solen tocar tot sense saber el perill que hi pot haver.

A la cuina hi ha d’haver màxima precaució. La zona de la cuina té utensilis perillosos com ganivets o productes de neteja que han d’estar sempre fora de l’abast dels nens.

 

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 11, 2018

Que és el Home Staging i quins beneficis té per la venda d’immobles

El Home Staging cada vegada és més conegut en el sector immobiliari. Aquest terme es pot definir com la posada en escena d’una llar per completar una acció de compra o lloguer de l’habitatge. Per això sempre s’han d’afrontar les dues màximes del mercat: quant més aviat millor i al millor preu possible. Des d’Espígul t’expliquem com et pot beneficiar…

novembre 8, 2018

La tècnica DIY (Do It Yourself) o Fes-ho tu mateix

L’expressió DIY (Do It Yourself) que traduït al català seria Fes-ho tu mateix és un terme exportat dels Estats Units que posa nom a una filosofia de consum responsable, reutilització i capacitat de creativitat per poder fer coses pels nostres propis mitjans. Aquesta cultura DIY va sorgir antigament amb el moviment anticapitalista. Actualment però, s’ha estes arreu del món i…

Espígul