Com tenir protegida la teva vivenda de robatoris durant les vacances?

juliol 4, 2019

Durant les vacances d’estiu l’únic que ens hauria de preocupar és no cremar-nos massa l’esquena amb el sol i no estar pendents o preocupats del risc d’intrusió a la nostra llar. Per això, Espígul us ofereix consells per assegurar i protegir la vostra casa d’individus no desitjats.

 

  • Amagar les claus de casa en llocs “ocults” com testos, rajoles o a la bústia pot ser una salvació en una minoria de casos en què ens hem deixat les claus dintre de casa o les hem perdut, però també és una via fàcil per als lladres d’accedir a la teva vivenda sense cap complicació, ja que aquests llocs són on primer busquen la forma d’entrar.

 

  • Triar panys per a les portes exteriors que siguin complicades d’obrir, com per exemple cilindres independents, per tal d’oferir més resistència a l’hora de violentar la porta o el pany.

 

  • Assegurar els ancoratges de la porta, que siguin resistents i ferms, una porta feble pot fer que els lladres tinguin prioritat en envair el teu espai.

 

  • És important deixar alguna persiana pujada per a que no doni la sensació de tancament i de que no hi viuen persones dintre.

 

  • Recomanem que la bústia no estigui plena, ja que denota que fa temps que no hi ha ningú.

 

  • Finalment no està de més deixar una còpia de claus als veïns per tal que puguin donar un cop d’ull de tant en tant per veure que tot està en ordre.

 

A Espígul ens preocupem de construir habitatges segurs i insistim en que és vital que seguiu les recomanacions dels cossos de seguretat per tal de protegir la vostra llar.

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 27, 2019

Consells per reduir l’ús de plàstic a casa

La majoria o tot el que consumim ve envasat en plàstic. Cada any segons una publicació de la vanguardia s’utilitzen 144 bosses de plàstic a l’any per habitant. Aquests residus plàstics per desgràcia acaben en abocadors, platges, rius i oceans i contribueixen a problemes importantíssims en el nostre ecosistema. Avui us volem deixar alguns consells…

juliol 11, 2019

5 claus per vendre l’habitatge més fàcilment

Cada cop costa més vendre un habitatge de segona mà. No obstant a Espígul us donem 5 claus per tal de deixar l’immoble atractiu i en bones condicions per als propers compradors.  – Ordre i neteja:  El primer punt que crida l’atenció del comprador es que l’immoble estigui net i ben cuidat. Molts dels habitatges…

Espígul