Primavera: canvi de decoració a estil modern i eclèctic

març 21, 2019

Arriba la primavera i això vol dir que els dies es fan més llargs, comença a fer més bon temps, els camps s’omplen de color… per tant és habitual voler adequar la nostra llar a aquesta nova estació i donar-li un aspecte més viu i fresc.

Per començar amb el canvi primer has de retirar tots aquells elements que et recordin a l’hivern com per exemple catifes gruixudes, fundes de coixins fosques, si tens espelmes canviar-les per d’altres amb més colors, retirar les mantes dels llits i sofàs, etc.

 

Tendències de decoració de primavera

Aquesta temporada hi ha dues tendències que venen trepitjant fort. Dos estils de decoració totalment diferents però que donen un ambient molt més primaveral a la llar.

Per una banda torna el maximalisme i la importància del color. Han quedat enrere els habitatges on predominen l’estil minimalista i nòrdic on predomina el blanc. Aquesta nova tendència està plena de textures, colors, formes i acabats sofisticats… segueixen la màxima del “més és més”.

Per altra banda està triomfant l’estil natural. Materials com la fusta, la ràfia i  les fibres naturals tot barrejat amb tons beige, marrons i blancs. Si t’agrada aquest estil, la clau està en incorporar objectes com [gerros, catifes, testos, cadires.] fets d’aquests materials i complementant la decoració amb plantes (naturals o artificials).

 

Tips per un canvi de decoració exprés

  • Incorporar a la teva decoració flors fresques. Un petit detall que dóna vitalitat i color a l’estança.
  • Il·luminació solar: aprofita les hores de sol i posa una garlanda de llums solars per decorar la teva terrassa/balcó.
  • Renova totalment l’estil d’una habitació afegint paper pintat de colors o estampats tropicals en una de les parets

Segueix llegint

Veure-les totes
març 14, 2019

Avantatges de contractar serveis immobiliaris

Si estàs pensant a llogar o vendre un pis o una casa, sabem que hi ha molts de dubtes relacionats amb aquest tema i una de les preguntes més comunes és… Confiaries aquest servei a una immobiliària? La veritat és que existeixen molts avantatges de contractar una immobiliària o per vendre com o bé, per…

març 28, 2019

Comprar, reformar i llogar és una opció rentable?

Comprar, reformar i llogar és una inversió, però és una inversió rentable? La resposta és sí. Es tracta d’una operació rentable i una bona oportunitat de negoci. En aquest post comentem els diversos motius pels quals es una bona opció i us donem un parell de consells que cal tenir en compte abans de comprar….

Espígul