Nova promoció de pisos d’obra nova a Domeny

novembre 24, 2022

Aquesta promoció compta amb habitatges de 1, 2 i 3 habitacions, totes amb plaça de pàrquing i traster. A més, estan equipats de grans terrasses, espais exteriors i sales d’estar amb cuina office.

Sabem que el medi ambient és un tema a tenir en compte sempre i, per això aquests pisos estan pensats per tenir la millor eficiència energètica, disposaran d’aerotèrmia per escalfar aigua i aire fred i calent per condicionar l’habitatge.

Pel que fa a l’exterior, l’edifici disposa de jardí comunitari i piscina per gaudir-ne en família i amics. Així mateix, cal tenir en compte la zona on es troba i, és que, aquest és un gran punt a favor de la promoció. A la zona podràs trobar tot tipus de serveis, grans zones verdes i parcs on passejar, zones esportives i molt bona connexió amb l’ autopista. Tot això a només 10 minuts caminant del centre de la ciutat.

Finalment, cal destacar que es tracta de la primera promoció d’habitatge protegit a la nova zona de Domeny, a partir de 135.833 €.

Recorda que a Espígul som immobiliària i també constructora. Totes les nostres construccions i pisos d’obra nova estan sota el paraigua d’un gran equip d’experts i també de més de 30 anys d´experiència.

Adaptem les cases i pisos d’obra nova a l’entorn per poder aprofitar al màxim els recursos que ofereix. Ens basem en l’arquitectura eficient per aconseguir habitatges que tinguin cura del medi ambient i amb materials d’alta qualitat. La nostra màxima és aconseguir un espai únic, adaptat a les vostres necessitats, que sigui eficient i amb el màxim confort interior.

Si voleu saber més d’aquesta promoció de pisos d’obra nova a Domeny, podeu contactar amb nosaltres a través de hola@espigul.com o bé trucar-nos al 972220110 i us explicarem tots els detalls.

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 17, 2022

Com preparar una casa per a la seva venda

Primer de tot, creiem que és de crucial importància pensar sempre de la mateixa manera que ho faran els possibles compradors. D’aquesta manera, seràs capaç d’esbrinar les seves necessitats, així com d’identificar aquelles coses que poden afectar negativament en el procés. Comencem! Despersonalitza la casa És un dels passos més importants a l’hora de vendre…

desembre 1, 2022

Idees nadalenques per decorar la teva llar aquest 2022

Primer de tot, una cosa que cal tenir en compte és que la decoració nadalenca és una cosa personal, en què influeixen els gustos decoratius de cadascú. Aquesta és una de les coses més especials de decorar casa nostra per Nadal: la personalització i la distinció, creant, d’aquesta manera, un ambient únic. Ara sí, fes…

Espígul