Nova oficina Espígul a Sant Cugat

desembre 2, 2021

La nova oficina estarà ubicada al Carrer Francesc Moragas 7, en ple centre de la població, per poder oferir un servei més proper en un sector que ja coneixem i en el qual ens sentim com a casa.

• Venda i lloguer d’habitatges (nous i de segona mà)

• Gestió de lloguers

• Promoció d’edificis de pisos i de cases unifamiliars

• Cases Espígul: construcció de cases per encàrrec

• Construcció de tota mena d’edificacions (comercials, industrials, hotels, etc.)

• Ampli catàleg d’immobles a la Costa Brava, l’Empordà i resta de la província de Girona

A més a més, actualment hem iniciat un nou projecte, Abella 46, de 18 habitatges eficients i sostenibles, amb jardins privats i zona comunitària amb piscina al Carrer d’Abella 46 de Sant Cugat del Vallès, del qual ja tenim un 50% venut.

ABELLA 46, PISOS D’OBRA NOVA A SANT CUGAT

Abella 46 és una promoció de pisos d’obra nova de Sant Cugat al centre de Sant Cugat, orientada a la comoditat familiar, la tranquil·litat i l’eficiència energètica.

Està formada per un total de 18 pisos d’obra nova distribuïts en dos edificis de 9 habitatges, dissenyats per a una major eficiència energètica i afavorint l’ús racional de l’energia, tenint cura al mateix temps del medi ambient, la qualitat i el confort climàtic interior.

Els habitatges estaran distribuïts en 3 i 4 dormitoris, amb grans obertures que donen sortida a patis i àmplies terrasses. Tots els pisos disposen de les següents característiques:

  • Zona verda comunitària. Tots els habitatges tenen accés la zona comunitària central amb piscina envoltada de parc i espai verd.
  • Eficiència energètica. Sistema de climatització i aigua calenta mitjançant aerotèrmia (tecnologia amb màxima eficiència energètica) i amb calefacció per terra radiant. Plaques fotovoltaiques que complementen l’obtenció d’energia verda.
  • Alta qualitat en els acabats. La cuina s’ha convertit en un espai clau de l’habitatge. Lloc de reunions i tertúlies familiars mentre es cuinen els millors plats. Els pisos disposen Cuines Santos amb electrodomèstics Siemens.
  • Entorn natural i agradable. El conjunt d’habitatges format per dos edificis d’obra nova està envoltat d’arbres que proporcionen un perímetre natural verd aportant un entorn natural i agradable.
  • Pàrquing soterrani. Possibilitat de places d’aparcament i trasters a la planta soterrani.
  • Ubicació ideal. Ubicació propera al centre urbà de la població, però alhora tranquil·la (a 750 metres dels Quatre Cantons)

A Espígul hem construït i venut més de 1.000 llars amb un altíssim nivell de satisfacció per part dels nostres clients. Treballem dia a dia perquè el nostre sigui un servei excel·lent, tenint com a pilars fonamentals els nostres valors empresarials:

  • Transparència: La nostra relació amb els clients és clara i honesta.
  • Compromís: Ens adaptem als nostres clients, solucionem els seus problemes.
  • Innovació: Suport tècnic per trobar les millors solucions d’acord amb les bones pràctiques i seguint la normativa vigent.
  • Sostenibilitat: No es pot passar un sol dia sense tenir un impacte al món que ens envolta. El que fem marca la diferència i hem de decidir quin tipus de diferència volem fer.

Si estàs interessat en els pisos d’obra nova de Sant Cugat o en qualsevol dels nostres altres serveis: lloguer, compra o venda de segona mà, cases a mida… 

No dubtis a contactar amb nosaltres:

Oficina de Girona:

Email: hola@espigul.com

Telèfon: 972 220 110.

Plaça Marquès de Camps, 3

Oficina de Sant Cugat:

Email: santcugat@espigul.com

Telèfon: 93 270 07 82

C/ Francesc Moragas, 7

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 25, 2021

Canvi d’hàbits a la llar per un futur sostenible

Reduir Reduir el consum de plàstics i de residus en general és fonamental. Ser conscients que hi ha una vida més enllà dels productes envasats en plàstic i que és totalment possible consumir d’una forma més responsable. De fet, aquest any ha entrat en vigor una llei que prohibeix la venda de plàstics d’un sol…

desembre 9, 2021

Estils de decoració Nadalenca

5 tendències en decoració de Nadal 1. A tot color.  Tornen els colors intensos. Pots optar per colors tradicionals com el verd i el vermell o bé provar noves combinacions com liles, rosats i blaus. Això si, en tons vius i brillants que aportin vida i alegria.   2. Natural.  És la tendència més sostenible, ja…

Espígul