Les construccions més insòlites del món

abril 9, 2020

Arreu del món existeixen construccions que destaquen més que altres. Cadascun dels edificis que es veuran a continuació tenen una característica en comú: un objecte com a referència. Ni la creativitat ni la capacitat arquitectònica que durant la història de la humanitat s’ha desenvolupat es posa en dubte amb les construccions que podem trobar.

En aquest blog t’ensenyem quines són i on es poden trobar les 3 construccions més insòlites del món.

Museu del te

A Meitan, Xina

De visita por los museos del té del mundo - Medievo GranadaMuseu del Tè de Meitan té forma d’una tetera gegant de color vermell. Al seu costat l’acompanya un altre edifici en forma de tassa per a completar el conjunt. Compta amb 74 metres d’alt i 24 metres de diàmetre. Com a curiositat, té el rècord Guinness al “monument amb forma de tetera més gran del món”. Aquestes construccions fan referència al sentiment d’orgull d’aquesta comunitat que té cap als seus cultius de tè, ja que afirmen ser la cuna del cultiu d’aquesta planta.

Edifici Cistella

A Ohio, EE.UU

Aquesta original construcció té forma de cistella de fusta. Compta amb una base de 59 x 38 metres ampliant-se a 63 x 43 metres a la teulada. Es tracta de la seu de l’empresa Longaberger Basket Company. El fundador de les oficines, va idear aquesta construcció basant-se en el seu producte més venut, la cistella de pícnic.

Casa Nautilus

A Ciudad de México, México

La casa està inspirada en el mar. La seva forma està inspirada en les petxines dels nautilus. A diferència de les altres dues construccions, la Casa Nautilus, està dissenyada tant per fora com per dintre amb el mateix concepte. La construcció va ser obra de l’arquitecte mexicà Javier Senosiain. Es podria considerar que està dins el moviment conegut com a arquitectura orgànica i també dintre de la mescla entre l’arquitectura contemporània i la moderna. 

 

Des d’un museu, unes oficines, fins a un habitatge particular. La creativitat de l’arquitectura pot brindar als nostres carrers, pobles o ciutats un toc especial que només una construcció insòlita pot fer-ho.

Segueix llegint

Veure-les totes
març 26, 2020

Preguntes que cal fer-se abans de la compra

Sorgeixen molts dubtes a l’hora d’iniciar un procés de compra d’una propietat. Hi ha tants factors a tenir en compte que de vegades algun es pot passar per alt. Abans de comprar-se una casa o un pis, ens hem de plantejar una sèrie de preguntes per tal de trobar la millor opció. La ubicació és…

abril 23, 2020

Les tendències de decoració de la primavera 2020

La primavera és l’estació preferida de moltes persones. Concretament el dia 20 de Març és la data assenyalada que indica el primer dia d’aquesta estació. Pugen una mica les temperatures i comencen a florir les plantes i arbres. Quasi es podria dir que és la preferida perquè es veu la naturalesa en tota la seva…

Espígul