Les claus per buscar pis per Internet amb èxit

agost 23, 2018

buscar pis internet espigul

Buscar pis per internet pot arribar a ser tot un mal de cap. Així i tot, amb algunes senzilles pautes, trobar el teu pis ideal pot resultar una tasca molt més fàcil.

Consells per buscar pis per internet

Quan ens enfrontem a la cerca d’una nova llar, sigui per comprar-la o llogar-la, apareixen una multitud de pàgines d’ofertes, anuncis i promocions immobiliàries.

El principal consell que hem de seguir és comptar amb un grup professional que ens ajudi amb el procés de cerca, nosaltres som la teva immobiliària de confiança a Girona!

¿Perquè una Immobiliaria?

El principal motiu per recorrer a una immobiliària com Espígul és per la gran quantitat d’opcions que disposem: zones, preus, grandària…i altres tipus d’equipament per trobar el pis que s’adapta a les teves necessitats bàsiques.

Pels propietaris també és una garantia, ja que les immobiliàries s’interessen per la solvència econòmica i les referències dels nous inquilins o propietaris, i s’ocupen d’ensenyar les propietats a persones que realment estan interessades, per tant és més fàcil trobar oportunitats en un portal immobiliari que en pàgines de compra i venda entre particulars.

Com acotar les cerques perquè siguin més exitoses?

Abans de res, hem de plantejar-nos les nostres necessitats. Busquem una llar definitiva o estem de pas durant una temporada? Quan espai necessitem en realitat? Quin preu ens podem permetre durant un període de temps prolongat?

Una vegada sapiguem que volem realment, hem d’escollir la zona. En moltes ocasions, un pis més allunyat del centre resulta més econòmic, tot incloent les despeses de transport i contràriament a vegades és preferible pagar un preu més elevat però tenir una millor localització i serveis.

Sobretot a l’hora de buscar pis per Internet compara i concerta tantes visites com necessitis abans d’escollir el teu habitatge per assegurar-te que has pres la millor decisió.

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 16, 2018

Idees per treure el màxim partit a la teva terrassa

Amb el bon temps no hi ha res que vingui més de gust que sortir a la terrassa i gaudir de diverses activitats a l’exterior, esmorzar en família, llegir un bon llibre, fer l’aperitiu… És important crear un espai on estiguis còmode, un petit oasi, per relaxar-te i donar-li la utilitat que es mereix. Et…

agost 30, 2018

Consells per llogar pisos a estudiants

El lloguer d’un pis per a estudiats ha de seguir diverses normes que tot propietari ha de conèixer per evitar ensurts inesperats. El lloguer és una opció molt vàlida per obtenir una rendibilitat alta i el pis quedarà lliure de forma ràpida. Així i tot hi ha certs riscos que has de conèixer. Segons el…

Espígul