La utilitat que segurament desconeixies de les teves plantes

octubre 24, 2019

Gairebé tothom té plantes a casa, de totes les formes i mides. Cada un té plantes per diferents motius… Avui us expliquem diverses utilitatsfuncions de les plantes que teniu a casa.

  • A l’estiu o èpoques de molt sol i calor, els arbres grans serveixen per fer ombra a la casa i mantenir-la una mica més fresca del que estaria si li estigués donant el sol de ple. Aurons, Pollancres o Castanyers són bones opcions.
  • Els arbres i plantes que tens a prop teu netegen l’aire i oxigenen l’ambient. També mantenen l’ambient saludable i fins i tot aïllen del soroll exterior, tot això és de gran ajuda a les ciutats.
  • Les plantes aromàtiques també són una bona opció per plantar i poder treure’n profit. Hi ha moltes varietats de plantes aromàtiques i amb diverses funcions (com la cuina o la medicina).
  • També les plantes d’interior donen un toc de decoració alegre i natural. Es poden utilitzar com a elements decoratius i fins i tot sense necessitat de cuidar-les (si és el cas de plantes artificials). Els cactus i altres plantes que necessitin poca aigua i no molta llum són perfectes per a interiors.
  • Els arbres fruiters o les plantes que donen fruits donen molta vida a la nostra llar / terrassa / jardí. A part de ser bonics, donen fruits que podem utilitzar per al consum propi.

A Espígul som partidaris d’utilitzar plantes allà on es pugui, per donar un toc més natural a la nostra vida.

Segueix llegint

Veure-les totes
octubre 17, 2019

La Constructora Espígul ja té pàgina web

Fa unes setmanes vam anunciar per les nostres xarxes socials l’obertura de la pàgina web de la Constructora Espígul. La constructora és un pilar fonamental al nostre grup i és per això que hem volgut fer-li una web exclusiva per mostrar tot el que fem. Reformes a pisos, cases, locals o naus industrials. El procés…

octubre 31, 2019

Què necessites per demanar una hipoteca?

A l’hora de comprar un habitatge sorgeixen dubtes. Entre aquests estan els requisits que demanen, sobretot els bancs, per poder demanar el préstec de la hipoteca corresponent.  Aquest son les principals condicions a tenir en compte: Els ingressos mensuals nets són la base de qualsevol banc per aprovar o denegar una hipoteca. Des de l’ingrès d’una…

Espígul