Idees per treure el màxim partit a la teva terrassa

agost 16, 2018

idees terrassa espigul

Amb el bon temps no hi ha res que vingui més de gust que sortir a la terrassa i gaudir de diverses activitats a l’exterior, esmorzar en família, llegir un bon llibre, fer l’aperitiu… És important crear un espai on estiguis còmode, un petit oasi, per relaxar-te i donar-li la utilitat que es mereix.

Et donarem algunes idees per transformar el teu espai exterior i crear un ambient ideal.

Decoració

    • Mobles. El més important és tenir mobles funcionals i que s’adaptin a les nostres necessitats. Si tenim poc espai, per exemple, podem utilitzar mobles plegables. Si volem crear un espai chill-out podem apostar per un sofà d’exterior. També és bona idea reciclar materials com els famosos palets i fer els nostres propis mobles.
    • Tèxtils. Els tèxtils son un dels elements més importants per aconseguir un espai còmode i agradable. A més a més són ideals per donar un toc de color a la teva terrassa sense invertir massa diners. Coixins de diferents mides, mosquiteres, catifes i estores…També és important tenir un espai d’emmagatzematge on poder posar tots aquests elements en cas de mal temps.
    • Plantes. Les plantes són un element que aporten color i vitalitat a l’ambient. A més són ideals per a l’exterior. És important saber quin tipus de plantes s’adapten millor segons la quantitat de llum i altres factors meteorològics de la nostra zona.

Il·luminació

Una bona il·luminació és un bàsic per a les terrasses. Hi ha diversos tipus d’il·luminacions, des de les més tradicionals com són les llums de peu o de paret fins a garnaldes i fanalets. També es poden fer punts de llum per crear un ambient càlid.

  • Llums solars. Un plus és utilitzar llums solars, que no consumeixen energia elèctrica i són autònomes. Així no t’has de preocupar per res i també estalvies.
  • Citronella. Si decideixes il·luminar el teu espai amb espelmes, pots utilitzar les de citronella i així allunyar als mosquits.

Si estàs buscant habitatge i tenir terrassa és un imprescindible a Immobiliaria Espígul t’ajudarem a buscar la millor casa que s’adapti a les teves necessitats.

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 8, 2018

El lloguer, drets i obligacions a tenir en compte

El lloguer d’habitatges està en alça. La raó principal? L’accés a pisos en propietat s’ha complicat després la crisi. Els bancs difícilment financen el 100% del valor de l’immoble (percentatge que, en molts casos, es necessita). A més a més, el desconeixement sobre el futur de l’Euríbor, així com el dels interessos i vinculacions que…

agost 23, 2018

Les claus per buscar pis per Internet amb èxit

Buscar pis per internet pot arribar a ser tot un mal de cap. Així i tot, amb algunes senzilles pautes, trobar el teu pis ideal pot resultar una tasca molt més fàcil. Consells per buscar pis per internet Quan ens enfrontem a la cerca d’una nova llar, sigui per comprar-la o llogar-la, apareixen una multitud…

Espígul