5 tendències de decoració per l’estiu

juliol 11, 2018

tendències de decoració estiu

Amb l’arribada del bon temps també arriben les ganes de donar-li un aire diferent a casa nostra. Avui us proposem cinc tendències de decoració low cost i adaptables per renovar l’ambient de la nostra llar.

Sempre hem de recordar que les tendències de decoració ens aporten idees però no necessàriament cal aplicar-les totes sinó identificar les que més ens agradin i adaptar-les al teu estil i espai.

  1. Tons pastels. Colors com grisos, roses o blaus són ideals per donar un toc càlid i elegant. El podem utilitzar en grans superfícies com parets o sofàs o en petits detalls com coixins o catifes.
  2. Inspiració natural. La fusta és un material que mai passa de moda però que sempre es reinventa. La clau d’aquesta temporada és la fusta fosca acompanyada de moltes plantes.
  3. Metàl·lics. En especial el daurat. És un encert afegir petits tocs d’aquest material com miralls, tauletes, marcs, testos, gerros…
  4. Geometria. Torna trepitjant fort però en petites dosis. És una tendència que dóna molt bon resultat. A nosaltres ens agrada en làmpades o coixins.
  5. Ambient tropical. Endinsat en l’esperit salvatge i transforma casa teva en una selva amb tons verds, paper pintat i moltes plantes (naturals o artificials)

Que us semblen aquestes tendències? Us animeu a provar-ne alguna a casa?

Segueix llegint

Veure-les totes

Benvinguts al blog d’Immobiliària Espígul

Som conscients que el món immobiliari està canviant i que l’avenç tecnològic s’ha instaurat en el sector des de fa uns anys. Des del 1987, a Immobiliària Espígul hem estat pioners en el sector immobiliari a Girona i avui tornem a fer un pas endavant. Renovar-nos i adaptar-nos a les noves tecnologies no és una…

juliol 26, 2018

Els pros i contres de l’aire condicionat a la llar

A Immobiliaria Espígul estem interessats en què puguis gaudir al màxim de la teva llar. Per tant, volem oferir-te alguns consells d’ús, com els relacionats amb la manera d’utilitzar els aparells de climatització d’una forma òptima. L’aire condicionat és fonamental a l’estiu Tot i que els climatitzadors també permeten escalfar la casa durant l’hivern, l’estiu…

Espígul