Harmonitza la teva llar amb la decoració Feng Shui

agost 31, 2023

Decoració Feng Shui

Una de les claus per tenir una llar que reflecteixi pau i equilibri és la decoració. Així que avui, volem parlar de la decoració Feng Shui per aconseguir harmonitzar la teva llar.

Llegeix més: Harmonitza la teva llar amb la decoració Feng Shui

El Feng Shui és una antiga pràctica xinesa que es centra en l’harmonització dels espais per promoure el flux d’energia positiva, coneguda com a “chi”.

Per convertir la teva llar en un refugi de tranquil·litat, la decoració Feng Shui podria ser la resposta què estàs buscant. Comencem pels consells clau de la decoració Feng Shui.

1. La importància de la distribució:

La disposició del mobiliari juga un paper fonamental en el Feng Shui. Assegura’t que els mobles no obstaculitzin el flux d’energia de les habitacions. Deixa suficient espai perquè el chi circuli sense obstacles, la qual cosa permetrà una sensació d’obertura i calma.

2. Colors que inspiren:

Els colors tenen un impacte en la nostra energia. Opta per tons suaus i naturals, com el verd suau per a la salut i el creixement, el blau per a la serenitat i el vermell per a la passió i la vitalitat. Evita els colors agressius o massa brillants, ja que poden generar un excés d’energia i causar desequilibris.

3. Elements de la natura:

Integra elements naturals en la teva decoració, com plantes, pedres i aigua. Aquests elements representen els cinc elements del Feng Shui (fusta, foc, terra, metall i aigua) i equilibren les energies a la teva llar. Per exemple, una font d’aigua suau pot simbolitzar fluïdesa i prosperitat.

4. Organització i ordre:

El desordre pot obstaculitzar el flux d’energia positiva. Mantenir els teus espais ordenats i organitzats ajudarà que el chi flueixi lliurement. Evita acumular objectes innecessaris i desfés-te’n del que ja no necessites.

5. El Poder dels Miralls:

Els miralls poden amplificar l’energia en una habitació, però s’han de col·locar estratègicament. Evita situar miralls davant del llit o la porta d’entrada, ja que poden generar energia excessiva i pertorbar el son.

La decoració Feng Shui ofereix una perspectiva única sobre com dissenyar i organitzar els nostres espais a la nostra llar per promoure l’harmonia i l’equilibri.

Et proposem adoptar aquests consells clau i descobrir com la teva llar es transforma en un espai de calma i tranquil·litat. Recorda que l’objectiu principal del Feng Shui és crear un ambient que recolzi el teu benestar emocional i físic.

Si estàs buscant una manera de fer canvis a casa teva, pots contactar amb el nostre equip d’arquitectes i interioristes que et poden ajudar a redistribuir els espais per crear un oasi de tranquil·litat.

Segueix llegint

Veure-les totes
Aplicacions gratuïtes disseny interior
agost 24, 2023

Les 3 millors aplicacions gratuïtes per a disseny d’interiors que has de conèixer

Tens ganes de renovar els teus espais, però no saps per on començar? No busquis més! En aquesta llista, et presentem les 3 millors aplicacions gratuïtes de disseny d’interiors que t’ajudaran a visualitzar i planificar els teus projectes de decoració. Des de la distribució de mobles fins a l’elecció de colors i accessoris, aquestes eines…

hort urba casa
setembre 6, 2023

Com preparar un hort urbà a casa teva

Començar un hort urbà i gaudir de menjar km0 és possible si vius en una casa o pis amb terrassa. En aquest article, t’orientarem a través dels punts essencials per a crear el teu propi hort urbà i acostar-te a una dieta equilibrada i aliments km0. Per què un Hort Urbà? Els avantatges són nombrosos,…

Espígul