Flipping house, la nova tendència immobiliària

febrer 3, 2022

Als EUA es tracta d’una pràctica força estesa i habitual entre grans empresaris i estrelles de cinema com Adam Levine, Ellen DeGeneres, Diane Keaton o Leonardo DiCaprio, els quals s’han convertit en alguns dels ‘house flippers’ més rellevants.

La filosofia del house flipping està basada que els compradors prefereixen una casa en perfecte estat per entrar a viure que haver de començar amb reformes una vegada comprada.

Pas a pas per iniciar-se al house flipping:

 1. Cerca de l’habitatge: L’èxit de l’operació recaurà principalment al preu de la casa que trobem. Ha d’estar entre un 15% i un 20% per sota del preu de mercat perquè ens surti rendible.
 2. Prioritzar la localització: Els preus varien molt depenent de la zona, com també el tipus de comprador interessat. També hem de comprovar que hi hagi moviment de compravenda a la zona.
 3. Estat de l’habitatge: Assegurar el bon estat estructural de l’habitatge, malgrat estar disposats a reformar-lo, l’estructura no s’ha de tocar.
 4. Negociació: Un cop localitzem l’habitatge, ha arribat el moment de negociar el preu amb el comprador, hem de tenir perfectament calculat quin és el nostre límit, és a dir, a partir de quina quantitat obtindrem beneficis.
 5. Reforma: Un cop ja tenim habitatge, és moment de plantejar la reforma de manera que el saló, cuina i bany siguin prioritaris. Podem oferir un valor diferencial davant de les cases limítrofes quant a nombre de banys, etc. Et deixem aquest post anterior en què et fem 7 passos previs a tenir compte abans de fer una reforma.
 6. Rapidesa: Com més aviat es comenci a moure la propietat i abans es pugui vendre millor. Una estratègia interessant és posar-la a la venda a mitja        reforma, ja que les despeses disminueixen considerablement.

Com aconseguir habitatges barats o gangues immobiliàries:

 • Contractar un agent immobiliari, a la nostra immobiliària els nostres agents comercials us poden ajudar. Contacta amb nosaltres aquí.
 • Portals immobiliaris, revisa els pisos que es troben a les últimes pàgines, aquests solen ser els que porten més temps a la venda.
 • Bancs, totes les entitats bancàries tenen un portal on posen els pisos a la venda, habitualment es tracta d’habitatges embargats.

Claus perquè el house flipping sigui un èxit:

 1. Calculeu molt bé el valor de l’immoble, tenint en compte el seu estat, la zona, el tipus de comprador de la zona i l’envergadura de la reforma.
 2. Fes-te amb un bon gestor que t’assessori amb els aspectes legals i totes les despeses deduïbles.
 3. Treballa en equip amb arquitectes i interioristes que t’ajudin a plantejar la reforma, encarada al tipus de comprador de la zona.
 4. Aconsegueix una empresa de reformes, formada per professionals contrastats que treballin bé i compleixin els terminis establerts.
 5. Ven a preu de mercat i ven ràpid, com menys temps siguem propietaris de la casa, menys despeses i més diners guanyem.

A Espígul treballem al sector de la construcció i reformes, la promoció i la immobiliària. Podem ajudar-te si estàs pensant convertir-te en un house flipper.

Contacta amb nosaltres!


Segueix llegint

Veure-les totes
gener 27, 2022

Bonificació jove de lloguer: Tot el que has de saber

Però, tot i aquesta tendència, els joves són qui ho tenen més complicat a l’hora de llogar: molts requisits per part dels propietaris i preus cada vegada més elevats. 6 de cada 10 joves han buscat casa, així i tot, no l’han trobat per no trobar un habitatge acord amb el seu pressupost. El sector…

febrer 10, 2022

Arriben les Tiny Houses a Catalunya, un nou estil de vida

D’on sorgeix el concepte de “tiny house”? Aquest concepte sorgeix al voltant del 2016, amb la crisi als EUA i la dificultat d’aconseguir hipoteques, ja que als EUA les cases són molt grans i també ho són els costos. Per obtenir-ne una, cal una inversió elevada, i sovint els joves no tenen els salaris ni…

Espígul