Estils de decoració Nadalenca

desembre 9, 2021

5 tendències en decoració de Nadal

1. A tot color. 

Tornen els colors intensos. Pots optar per colors tradicionals com el verd i el vermell o bé provar noves combinacions com liles, rosats i blaus. Això si, en tons vius i brillants que aportin vida i alegria.  

2. Natural. 

És la tendència més sostenible, ja que es tracta de desfer-nos de tots els elements decoratius de plàstic o d’un sol ús. S’utilitzen materials com la fusta, llana, lli i feltre, sempre en colors clars i naturals. També branques naturals d’avet, eucaliptus, pinyes… El DIY, do it yourself, serà un gran aliat per fer tu mateix els diferents adorns. 

3. Blanc.

Si vols optar per un estil minimalista, elegant i menys ostentós, aquest és el teu color. 

4. Metàl·lics. 

Els objectes en color coure, daurat o platejat són clàssics. Un plus: si vols aconseguir un ambient elegant i sofisticat, prova de barrejar elements daurats i platejats. 

5. Tradicional

La decoració nadalenca tradicional, càlida i acollidora és atemporal. Tornar a connectar amb les nostres arrels per poder gaudir d’unes festes de Nadal màgiques. 

Què no et pot faltar en la decoració de Nadal

  • Cuida tots els detalls. És un bon moment per decorar petits detalls que normalment passen per alt: els respatllers de les cadires, argolles i tovallons amb motius nadalencs, les finestres…
  • No oblidis cap estança. Pots optar per posar la gran part de decoració en una estança, el menjador és una bona opció, però també pots posar petits detalls nadalencs en les altres estances com les habitacions o la cuina. Així tota la llar respirarà un aire nadalenc però sense tenir una sensació de sobrecàrrega. 
  • La il·luminació. Amb espelmes, tires de llum, pots de vidre… qualsevol opció és bona quan parlem de llums. Pots optar per utilitzar diferents formats i col·locar-les en diferents punts de la llar. Quan les tinguis totes enceses serà tot un espectacle!

Errors en la decoració de Nadal que no has de fer

  • Entre poc i massa. Trobar l’equilibri perfecte en la decoració és complicat. Has de saber quan queda massa pobre o per al contrari, quan hi ha una saturació de decoració. 
  • No donar-li importància a decoració de la taula. La taula és el punt de reunió principal aquests dies i es mereix una atenció especial. Aprofita i posa un o diversos centres depenent de la llargada de la taula i posa un mini detall en cada plat, quedarà una taula impressionant. 
  • Oblidar l’entrada. És el primer que veuen tots els convidats en entrar a casa teva.
  • Barrejar estils. Per evitar que casa teva sembli una botiga de decoració i aconseguir una uniformitat visual en totes les estances, et recomanem que escullis un color i l’utilitzis com a color principal en la major part de la decoració.

3 estils de decoració que no es queden:

  • Colors pastís: L’any passat van triomfar, els colors blaus, roses, verd pastel els veiem en tota mena d’objectes decoratius.
  • Arbres de Nadal temàtics: van ser molt famosos l’any passat. Arbres decorats amb penjolls d’una sola temàtica i molt extremats, aquest any, però, els hi diem adéu i optem per alguna cosa més tradicional.
  • Minimalisme: queda enrere la decoració minimalista i torna la decoració abundant en la seva màxima expressió.

Des d’Immobiliària Espígul esperem que amb aquestes idees us quedin unes cases nadalenques ben boniques i que pugueu gaudir al màxim aquest Nadal amb les persones que més estimeu.

Segueix llegint

Veure-les totes
desembre 2, 2021

Nova oficina Espígul a Sant Cugat

La nova oficina estarà ubicada al Carrer Francesc Moragas 7, en ple centre de la població, per poder oferir un servei més proper en un sector que ja coneixem i en el qual ens sentim com a casa. • Venda i lloguer d’habitatges (nous i de segona mà) • Gestió de lloguers • Promoció d’edificis…

desembre 15, 2021

Homefullnes: El plaer d’arribar a casa

Homefullness. Segur que no l’has sentit mai en català ni castellà perquè no té traducció literal. Aquesta és la paraula que defineix la sensació de plaer al tornar a casa. És una paraula que l’escriptora i investigadora Tiffany Watt Smith recull en el seu llibre The book of human emotions. Segons l’autora, es tracta “d’una…

Espígul