Endreçar la casa ara més fàcil amb Marie Kondo

febrer 28, 2019

Marie Kondo és una artista reconeguda com “la gurú de l’ordre” gràcies als seus llibres publicats sobre l’organització de la casa. Actualment, el mètode “KONMARI” està tenint una revolució internacional a través de la seva sèrie a Netflix “¡A ordenar con Marie Kondo!”

Us costa molt tirar les coses? Des d’Espígul us deixem alguns principis que Marie Kondo proposa com a regles bàsiques per ordenar la casa:

  1. Comprometre’s amb l’ordre: s’ha de voler, si a la setmana següent, ja es torna a la mateixa rutina, no ho aconseguirem. Per tant, conscienciar-nos que es vol i és necessari fer un ordre a casa.
  2. Imaginar l’estil de vida: Marie Kondo ens convida a visualitzar l’estil de vida que voldríem tenir després de fer la neteja de la casa. S’ha de visualitzar l’ordre.
  3. Llençar el que no es necessita: no hi penseu sobre els objectes innecessaris que acaben acompanyant-nos durant temps i no es fan servir? Ja és hora de dir-los adéu!
  4. Ordenar per categoria: pensar globalment. És un error començar per una habitació. S’ha de començar pels objectes que hi ha pelmig i anar endreçant-los per categories. Realment, d’aquesta manera sabrem el que necessitem i el que no.
  5. Seguir un ordre correcte: segons el mètode KONMARI, l’ordre correcte per començar a ordenar és: roba, llibres, papers i finalment, els “komono” (objectes variats i escampats que acaben causant el desordre).
  6. Preguntar-se si l’objecte el fa feliç: qüestionar-se si l’objecte que disposem realment ens aporta felicitat. Si no és així, ja sabem el que s’ha de fer!

Com podem veure, tenir la casa ordenada és més que una simple raó d’estètica. Com bé diu Marie Kondo, l’ordre influeix tant en el teu benestar físic com emocional. Així doncs, ordenar la teva casa és un primer pas per començar amb una vida diferent.

Segueix llegint

Veure-les totes
febrer 21, 2019

Consells per fer més atractiva la teva casa en venda

A l’hora de vendre casa teva existeixen una sèrie de consells i millores que pots dur a terme per poder ensenyar-la d’una forma més atractiva als compradors. A continuació et deixem un recull de recomanacions a tenir en compte. Tenint en compte que les opcions del mercat immobiliari són molt àmplies, els detalls seran qui…

març 7, 2019

Montilivi, 1 promoció d’obra nova a Girona

Girona és una ciutat amb molt d’encant i amb grans oportunitats immobiliàries per poder-hi viure. Montilivi 1, és una promoció de pisos d’obra nova que des d’Immobiliària Espígul estem construint en una de les millors zones residencials de Girona. Podràs gaudir de la tranquil·litat d’un entorn residencial però amb tots els serveis a l’abast com…

Espígul