Edificis sostenibles, el futur de l’arquitectura

abril 4, 2019

Els edificis sostenibles  com a resposta al problema del canvi climàtic és una de les mesures implantades en la iniciativa Horitzó 2020 de la Unió Europea per a reduir el consum energètic i impulsar ciutats ecològiques. Però… què caracteritza un edifici sostenible?

Què és un edifici sostenible?

La sostenibilitat en un edifici es nodreix dels recursos naturals específics de la zona en la qual es troba reduint així l’impacte que aquest té en el medi ambient. Les característiques d’aquestes construccions per a ciutats verdes són el baix consum d’energia utilitzant tècniques i l’ús d’energies renovables, l’estalvi de recursos, l’abaratiment dels costos, l’ajuda de normatives per a impulsar aquests projectes i el baix impacte en el medi ambient.

Com s’adapta el sector immobiliari?

Després de la crisi econòmica soferta, el sector immobiliari sembla que s’està recuperant. Tant les immobiliàries com les empreses de construcció estan apostant per l’eficiència energètica i la sostenibilitat per als edificis i habitatges, ja que s’han convertit en un dels temes importants en la nostra societat. Ja no només per la seva repercussió sinó perquè molts inversors veuen una oportunitat per a adquirir beneficis. I és que els edificis sostenibles s’han convertit en un actiu molt valuós i pel qual les persones estan disposades a pagar.

En definitiva, la sostenibilitat en edificis és el futur, per al nostre i també per a les generacions esdevenidores.

Segueix llegint

Veure-les totes
març 28, 2019

Comprar, reformar i llogar és una opció rentable?

Comprar, reformar i llogar és una inversió, però és una inversió rentable? La resposta és sí. Es tracta d’una operació rentable i una bona oportunitat de negoci. En aquest post comentem els diversos motius pels quals es una bona opció i us donem un parell de consells que cal tenir en compte abans de comprar….

abril 11, 2019

Avantatges de comprar sobre plànol

La compra sobre plànol aporta grans avantatges, és per això que ha tornat com una possibilitat per als inversors o per a gent que vol comprar un habitatge. Si estàs pensant a adquirir un habitatge aquests són algunes de les raons per les quals et recomanem valorar l’obra nova:   Abaratir costos: adquirir un immoble…

Espígul