Els pros i contres de l’aire condicionat a la llar

juliol 26, 2018

aire condicionat a la llar consells

A Immobiliaria Espígul estem interessats en què puguis gaudir al màxim de la teva llar. Per tant, volem oferir-te alguns consells d’ús, com els relacionats amb la manera d’utilitzar els aparells de climatització d’una forma òptima.

L’aire condicionat és fonamental a l’estiu

Tot i que els climatitzadors també permeten escalfar la casa durant l’hivern, l’estiu és l’època de l’any que més es fan servir. S’ha de tenir en compte que és imprescindible tenir una temperatura suau per poder descansar i fins i tot treballar, si es fa des de casa, a gust.

Així i tot, has de saber que no fa falta baixar massa la temperatura de l’aparell. Deixar-la, per exemple, entre 21ºC i 24ºC serà suficient per poder gaudir d’un clima agradable en interiors. D’aquesta forma, a més a més, aconseguiràs estalviar energia.

Més consells per estalviar, com els relatius a l’eficiència energètica

A part de la recomanació anterior, has de tenir clar que no fa falta que l’aire condicionat estigui encès durant hores. Val la pena que refrigeris casa teva amb aire de l’exterior de les hores menys caloroses del dia. A les màximes hores de sol, tanca les finestres. Si fas això, només necessitaràs encendre el climatitzador durant les estones dels àpats.

A més a més pots contribuir a estalviar energia i reduir la teva empremta ecològica mitjançant l’aposta d’aires condicionats sostenibles, com els que fan ús de gas refrigerant R-32. Els aparells funcionaran millor si neteges els filtres, que és on es poden acumular els bacteris. Així podràs evitar els constipats d’estiu. Vigila amb la prolongada exposició de l’aire condicionat, ja que pots agafar torticolis, queratitis ocular i mal de cap.

Esperem que us hagin resultat útils aquests consells.

Segueix llegint

Veure-les totes
juliol 11, 2018

5 tendències de decoració per l’estiu

Amb l’arribada del bon temps també arriben les ganes de donar-li un aire diferent a casa nostra. Avui us proposem cinc tendències de decoració low cost i adaptables per renovar l’ambient de la nostra llar.

agost 2, 2018

Consells per llogar la teva casa a l’estiu

S’apropa l’estiu, temps de vacances. Molts turistes opten des de fa uns anys pel lloguer vacacional, deixant enrere els típics hotels. A Immobiliària Espígul sabem que això ha permès a moltes persones fer el pas i llogar casa seva o la seva segona residencia a aquests hostes potencials. Però, què has de fer per aprofitar…

Espígul