Els millors consells per evitar robatoris a cases particulars

juny 21, 2023

Consells evitar robatoris

La seguretat a casa és una preocupació important, especialment quan es tracta d’evitar robatoris en habitatges particulars. En aquest article, us proporcionarem consells clau sobre com protegir la vostra llar i evitar robatoris durant les vacances.

Durant les vacances, quan moltes persones se’n van de casa, és essencial prendre mesures addicionals per protegir la vostra llar contra robatoris.

Reforça les mesures de seguretat contra robatoris:

Per evitar robatoris a casa, és fonamental reforçar les mesures de seguretat. Assegureu-vos que totes les portes i finestres estiguin ben tancades amb panys de qualitat. Considera la instal·lació de sistemes de seguretat addicionals, com alarmes, càmeres de vigilància i sensors de moviment. Aquests dispositius actuen com a dissuasius efectius per als lladres i proporcionen la màxima seguretat a casa vostra contra robatoris.

Simula activitat diària a casa:

Durant les vacances, simula la presència de persones a casa vostra. Utilitzeu temporitzadors per encendre i apagar llums, ràdios o televisors en moments específics del dia. També podeu demanar a un veí de confiança que reculli la vostra correspondència i obri i tanqui les cortines periòdicament. Això farà l’efecte que la vostra casa no està buida, dissuadint els possibles lladres.

Si marxeu de vacances durant un període prolongat, assegureu-vos que la vostra casa tingui un aspecte habitable. Demaneu a algú de confiança que aparqui el seu cotxe a la vostra entrada de tant en tant i mantingueu la gespa tallat.

Eviteu publicar la vostra absència a les xarxes socials:

Si, ho sabem que fa molta il·lusió compartir els vostres plans de vacances a les xarxes socials, però tingueu cura en fer-ho. Publicar informació sobre la vostra absència pot alertar els lladres i detectar quins dies la casa està buida. Espereu a compartir les vostres experiències fins que torneu a casa per evitar riscos innecessaris.

Mantingueu el contacte amb els grups del veïnat:

És molt comú tenir grups de veïns al vostre barri o a l’associació de veïns. Si encara no en teniu, organitzeu una xarxa de veïns vigilants al vostre veïnat. D’aquesta manera, tots podeu estar atents a activitats sospitoses i notificar a les autoritats o altres veïns en cas de detectar quelcom fora del normal. Aquesta col·laboració comunitària pot ser d’una gran ajuda per prevenir robatoris en cases particulars.

Protegir la vostra casa contra robatoris i evitar robatoris a casa durant les vacances. Seguint aquests consells clau, podreu augmentar la seguretat a casa vostra per evitar robatoris durant les vacances d’estiu.

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 1, 2023

Reformes a casa… necessito llicència d’obres?

Realitzar reformes a casa és una excel·lent manera de millorar i adaptar els espais segons les nostres necessitats i gustos. I per què no segons les tendències de decoració i interiorisme. Tanmateix, és fonamental conèixer les normatives i reglaments que regeixen a cada població i és a l’Ajuntament a on t’informaran dels permisos d’obres que…

juny 29, 2023

5 Consells per reformar el bany de casa teva

Fer reformes a casa és una aventura emocionant i gratificant, ja que et permet donar-li un nou aire a aquest espai tan important de la teva llar. Una de les reformes més comunes és la del bany amb l’objectiu d’ampliar l’espai, treure la banyera o donar-li un toc més modern. No obstant això, abans d’endinsar-te…

Espígul