Els 7 passos bàsics que has de saber abans de reformar un habitatge

juny 12, 2020

A Immobiliària Espígul tenim un equip d’experts que poden liderar les reformes integrals de la teva casa o pis. 

Gràcies els projectes realitzats al llarg dels anys, sabem que fer una reforma integral és un procés complex i que la majoria de vegades surten imprevistos per alguna banda. Si és la primera vegada que fas reformes segurament tinguis dubtes de com començar i com pots optimitzar el temps i els diners. 

En aquest post volem destacar els què cal saber abans de fer una reforma amb 7 passos bàsics perquè puguis planificar sense estrès ni imprevistos.

Què has de saber abans de reformar el tu pis o casa?


1. Fes una llista de les teves necessitats

Decidir tots els canvis que vols fer i sobretot determinar quines millores vols aconseguir; per exemple guanyar més espai, fer una estància més lluminosa, aconseguir transformar espais no útils en funcionals.

Aquesta llista t’ajudarà quan tinguis el cap ple d’idees i els dubtes comencin a complicar les decisions.

2. Marca’t un pressupost

És important posar-se una franja econòmica per saber fins a on estàs disposat a invertir en la reforma. T’ajudarà quan arribi el moment de triar els materials i elements decoratius ja que més enllà de les teves preferències d’estil, textures i colors el preu sempre serà una variable a tenir en compte. 

3. Busca fonts d’inspiració

Aquesta és la part més creativa i la que segurament tothom disfruta durant el procés de fer reformes a casa. Busca imatges, exemples d’altres cuines, banys o armaris per anar arxivant idees i propostes que t’agraden i descartar les que no s’ajusten al què estàs buscant. 

Les xarxes socials com instagram i pintarest son dues font d’inspiració a on pots trobar moltes idees. Sinó també les revistes de decoració i d’ arquitectura et poden ajudar. 

4. Confia en professionals perquè et faci el disseny del projecte

Un cop has fet tots els consells anteriors arriba el moment de posar-te en mans de professionals perquè puguin dissenyar les teves idees i ajudar a escollir les millors opcions tant en materials com d’ optimització d’espais. Gràcies a les teves idees col·leccionades podran entendre de manera més ràpida i concisa el què estàs buscant. Al mateix amb els números, ja que intentaran presentar-te la reforma que necessites ajustada al teu pressupost inicial.

5. Compara pressupostos i idees

Sempre és recomanable comparar pressupostos i idees per poder decidir amb més seguretat l’opció més favorable per a iniciar les reformes de la teva llar. Més enllà dels números també s’ha de valorar la metodologia de treballar i com s’organitza totes les persones implicades en l’equip de treball. A Immoespígul es valorar la suma de talents i la coordinació de tots els professionals en les diferents fases de l’obra. 

6. Informa’t dels permisos que necessites

Aquest punt és molt important per saber quins permisos has de demanar a l’ajuntament per poder iniciar les reformes. Amb una trucada a l’Ajuntament et poden informar-

7. Valora incorporar mesures més sostenibles i d’estalvi energètic

Aquest pas a Immoespigul li donem una especial importància perquè quan decideixes fer reformes a casa teva és el moment de valorar com puc estalviar energia. La nostra proposta sempre té en compte els  materials utilitzats o els sistemes elèctrics implementats. Per exemple, amb el gruix de les parets o les gruix dels vidres de les finestres  s’aconsegueix  aïllar correctament un habitatge. Et deixem un post a on t’expliquem com pots estalviar diners amb unes finestres eficients.

Posa en pràctica els 7 punts abans d’iniciar una reforma i aconseguiràs reformar el teu pis o casa amb èxit.  Ah per acabar, et deixem un consell extra, relaxa’t i gaudeix del procés de canvi de la teva llar.

Si vols veure exemples de reformes visita el nostre instagram.

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 18, 2020

El nou servei que has de conèixer si vols vendre el teu immoble de manera ràpida, segura i satisfactòria

Què és eHome? Un nou concepte d’immobiliària que s’adapta a l’entorn digital i a les noves necessitats dels propietaris. Des de l’experiència d’Immobiliària Espígul i alineats a la revolució tecnològica oferim serveis d’immobiliària online amb tota la fiabilitat, experiència per convertir-nos en la teva immobiliària de confiança. Amb eHome tot és més fàcil i podràs…

Espígul