Els 7 motius per tenir una casa amb piscina

agost 27, 2020

Segons l’espai i el pressupost que tinguis disponible, pots plantejar-te posar un tipus o un altre de piscina a casa. T’expliquem els diferents tipus de piscina que es poden trobar de forma habitual:

  • Piscines inflables/desmuntables: al ser temporals són la millor opció per provar si realment t’agrada tenir piscina a casa. També són molt més assequibles que les altres opcions tot i que també han de tenir cert manteniment.

  • Piscines d’obra: són piscines que es construeixen específicament per l’habitatge. La millor part és que pots personalitzar la forma i els materials al 100% al teu gust. A més a més també solen durar molt de temps.

  • Piscines indoor o amb coberta: solen tenir el cost addicional que comporten els tancaments o cobertes. La part positiva és que normalment són piscines climatitzades i es poden utilitzar durant tot l’any.

A continuació us expliquem els 7 motius per tenir una casa amb piscina.

La millora manera per combatre la calor

Abans us comentàvem coses que ens agrada de l’estiu, però també en té d’altres que no ens agraden, com la calor. Tenir una piscina a casa és una bona solució contra les altes temperatures durant els dies d’estiu.

Diversió assegurada

Poques coses són tan divertides com una piscina: es poden fer jocs, festes amb amics i família, esport i inclús li podem posar algun inflable o tobogan. A més a més, una piscina a casa sempre la gaudeixen grans i petits, és èxit assegurat!

Com i quan vulguis

Un dels avantatges principals de tenir una piscina a casa, és que tens disponibilitat 24 hores del dia els 365 dies de l’any (pot ser alguns dies menys si no està climatitzada). Perquè si, ens encanta la platja però moltes vegades resulta horrorós haver de fer tot el camí, aguantar cues de tornada i haver-se de conformar amb un trosset de sorra a tercera fila. Amb una piscina a casa tenim una molt bona alternativa a la platja si ens volem refrescar.

Desconnexió i relax

Així és, si alguna cosa té la piscina és aquesta dualitat, abans us explicàvem què és un espai fantàstic per gaudir però també ens pot aportar calma en el nostre dia a dia. Per exemple, poder donar-se un bany a l’arribar de la feina o just abans de la migdiada de diumenge.

Nou punt de trobada familiar

La piscina sol ser un nou punt de trobada per les famílies. Gaudir d’activitats junts pot resultar molt beneficiós per reforçar les relacions familiars.

Privacitat

Oblida’t de banyar-te entre multitud de gent i crits. La piscina és només teva i tu decideixes amb qui compartir-la.

Més valor al teu habitatge

Una casa amb piscina sempre crida més l’atenció. És una bona temptació per als futurs compradors perquè es puguin imaginar vivint allà. A més a més la piscina sol incrementar el preu de l’habitatge.

Piscines sostenibles, t’has plantejat la opció?

Fins ara hem parlat de les avantatges que té tenir una piscina a casa. Abans de prendre la decisió d’instalar una piscina a la teva llar, has de conèixer totes les opcions.

La tendència actual és poder ser el més respectuosos possibles amb el medi ambient, en aquest cas no pot ser menys. Hi ha molts recursos per fer que la teva piscina sigui el més eficient i ecológica possible:

  • Utilitzar tractaments per l’aigua que siguin menys agressius químicament i puguin fer durar l’aigua molt més temps.
  • Utilitzar sistemes de filtrat naturals com plantes, pedres…Imitar el sistema natural i sobretot, mantenir l’aigua en constant moviment.
  • Utilitzar complements eco-friendly com escalfadors d’aigua solars, neteja fons elèctrics o cobrir la piscina per evitar l’evaporació d’aigua.

Si la piscina es un element indispensable que ha de tenir la teva futura llar, a Immobiliària Espígul t’ajudem a trobar la casa amb piscina a Girona i rodalies que millor s’adapti a les teves necessitats.

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 20, 2020

Tot el que has de saber per comprar un pis obra nova sobre plànol

Comprar un pis d’obra nova sobre plànol té moltes avantatges:  Facilitats de pagament de l’habitatge. En el cas de comprar un pis d’obra nova, no s’ha d’abonar el total del 30% del preu, com es fa habitualment amb un pis ja construït, si no que ho pots anar fent a plaços. S’ha de realitzar una…

setembre 19, 2020

Cases a mida vs cases modulars: quina escollir segons les teves necessitats

Cases modulars o cases a mida: diferències Les cases modulars o prefabricades són famoses per posar-se de moda aquests últims anys. Ho volem tot ràpid i per ahir, i aquest tipus d’habitatges són una bona opció. Les cases modulars es caracteritzen per ser fabricades per mòduls ( poden ser de diversos materials com la fusta,…

Espígul