Decorar el teu Nadal de manera econòmica

desembre 5, 2019

Ha arribat el desembre i això significa que s’apropa el nadal. És una època per crear un ambient ideal per compartir amb la família i els amics. Any rere any decorem la casa unes setmanes abans perquè llueixi en aquestes festes per a sentir l’esperit nadalenc. Però, ho podem fer amb un pressupost reduït?

La primera opció per no gastar diners i decorar l’espai, és anar a buscar la caixa d’adorns nadalencs de l’any passat del fons de l’armari, treure-li la pols i col·locar-los. En canvi, si la volem renovar perquè la tenim passad de moda o simplement volem canviar d’estil, no fa falta deixar-se el sou en adorns.

Per això, us deixem en aquest blog algunes idees per a fer d’aquest nadal el més estètic i econòmic.

  • Si a casa hi ha plantes, els hi  podem donar una miqueta de vida amb un toc nadalenc. Podem embolicar els testos amb cintes de paper o fent un llaç al seu voltant. Els colors clàssics són el vermell i el verd però un toc del color de moda, com el daurat, pot aportar un estil més modern.
  • Col·locant dues espelmes grans de colors rodejades de flors diverses podem aconseguir un centre de taula preciós. És una idea fàcil de fer i econòmica. A més a més, donarà un toc diferencial a la taula.
  • Podem aprofitar qualsevol objecte que es tingui per casa. Hi ha molts objectes que podem fer servir i així crear una decoració molt més personal. Per exemple podem reunir dins d’una campana o recipient de vidre boles de l’arbre de nadal i unes quantes pinyes. Es crearà un punt nadalenc a qualsevol racó.

Per a decorar només es necessitem una miqueta de temps i inspiració. Amb l’aplicació d’aquestes idees, segur que decorar la llar és més econòmic i més fàcil. I si encara tens ganes de més, en aquesta entrada d’aquí, vam donar 7 idees més per decorar al Nadal. Des d’Espígul us desitgem unes felices festes i bon nadal.

 

Segueix llegint

Veure-les totes
novembre 28, 2019

5 consells per estalviar diners en la teva factura aquest hivern

Ja fa unes setmanes que ha arribat el fred. Les temperatures han baixat i ja ens comencem a plantejar si posar o no la calefacció. Les despeses augmenten en aquesta època de l’any i més si es vol estar confortable en una llar calenta. No obstant això, podem tenir la casa a una bona temperatura…

desembre 12, 2019

Francesc Rogés 7, promoció d’obra nova a Girona

A Espígul treballem per oferir oportunitats immobiliàries a les millors localitzacions. Francesc Rogés 7, és una promoció de pisos d’obra nova al millor barri residencial més a prop del centre de Girona, la Devesa. L’edifici està situat aquí. És un carrer semipeatonal, a 200 metres del parc de la Devesa. A cinc minuts del Barri…

Espígul