Decoració que mai passa de moda

maig 16, 2019

A tots ens agrada tenir el nostre habitatge determinat a les noves tendències decoratives. Però, el fet que aquestes canviïn cada temporada, de vegades, ens ho posa difícil. En l’art de l’interiorisme hi ha normes indispensables per no fallar mai. Des d’Espígul us deixem uns quants tips:

 

  • Sigues fidel al teu estil:

Principalment, t’has de basar en el teu estil. L’habitatge ha de plasmar la teva personalitat.

 

  • Sempre neutre:

Un dels detalls més importants a l’hora de decorar l’immoble és el color. Els acabats en tons blancs o pastel i/o elements de fusta natural encaixen a la perfecció en qualsevol estil de disseny, sigui tradicional o contemporani.

 

  • Els complements:

A l’habitatge els complements també s’han de renovar en funció de l’època de l’any, com els accessoris de la roba. A la primavera es poden comprar teles fresques i amb colors més vius i a la tardor incorporar mantes i espelmes.

 

  • Minimalisme:

No oblidar la norma de més és menys. És preferible tenir pocs mobles i accessoris que una estança atapeïda de coses, ja que donen més sensació d’espai i serenor.

 

  • Realça:

S’han de potenciar les virtuts de l’habitatge, com per exemple: si té vistes al mar, si té terrassa, una xemeneia, etc. No ho tapis, mostra-ho.

 

A Espígul comptem amb decoradors i interioristes que un cop reformat o construït un habitatge el decoren seguint les pautes del client i les últimes tendències.

Contacta amb nosaltres per tenir més informació.

Segueix llegint

Veure-les totes
maig 9, 2019

On compren més habitatges els turistes estrangers a Espanya?

Durant el 2018 la compravenda en el sector immobiliari ha augmentat gràcies als turistes. Segons les xifres del Col·legi de Registradors la compravenda d’habitatges per part dels estrangers ha estat d’un 13,11%, però on compren aquests habitatges? De quin país vénen? Les dades de l’informe exposen que les comunitats autònomes on més compren els estrangers…

maig 23, 2019

Màrqueting sensorial arriba al sector immobiliari

L’ús del màrqueting sensorial és una tècnica que moltes empreses utilitzen per a adquirir un vincle emocional entre l’empresa i el consumidor. En aquest post d’Espígul us parlem de la importància que té el poder del màrqueting sensorial. La vista és un dels sentits més importants, ja que és el primer amb el qual percebem el…

Espígul