Decora casa teva amb les noves tendències decoració 2024

desembre 4, 2023

Tendències decoració 2024

Avui volem explicar-te com renovar la teva llar amb les tendències en decoració 2024

En l’apassionant món del disseny d’interiors, el 2024 promet ser un any ple d’innovació i estil. Com pots transformar la teva llar seguint les últimes tendències en decoració? 

Aquí et presentem les claus per aconseguir un espai únic i a la avantguarda. 

Les tendències en decoració per a aquest any abracen la fusió d’estils i la incorporació d’elements naturals. Junt amb més tendències en decoració que segueixen aquesta pauta sera incluir l’ús de materials sostenibles, la barreja de textures i la paleta de colors inspirada en la natura.

Presentem els elements que has de tenir en compte en la decoració aquest 2024

Colors i Paletes de Tendència: Tons Terrosos i Naturals

Aquest any, la paleta de tons terrosos i naturals emergeix com una tendència dominant que transformarà completament els teus espais.

La subtilesa del beig, terracotes i verds apagats es barregen per crear ambients càlids i acollidors. Aquests tons no només afegeixen calidesa, sinó que també estableixen una connexió amb la natura, creant un equilibri harmònic. Pots decorar els teus espais amb aquests colors mitjançant els tèxtils com catifes, coixins, cortines… o bé parets i accessoris. D’aquesta manera, aconseguiràs un ambient contemporani i serè que estigui en sintonia amb les últimes tendències.

Segueix llegint descobrir com la simplicitat de la natura pot transformar el teu hogar en un oasi de tranquil·litat i estil.

Disseny Sostenible i Connexió amb la Naturalesa

La consciència ecològica impulsa una tendència cap a la integració d’elements naturals i sostenibles en el disseny d’interiors. Materials orgànics com la fusta recuperada, el bambú i el suro emergeixen com a protagonistes indiscutibles en mobles i revestiments, afegint un toc distintiu als espais. 

La preferència es decanta cap a productes reciclats i respectuosos amb el medi ambient, com la palla i les fibres de plàstic, promocionant un enfocament eco-amigable. A més, l’adopció de plantes i jardins verticals en interiors es posiciona en la cima de les tendències, infonent frescor i purificant l’aire per crear ambients més saludables i sostenibles.

Minimalisme Renviat: Calidesa i Comoditat

Tot i que el minimalisme persisteix com una tendència dominant, el 2024 el redefineix amb la creació d’espais minimalistes que destil·len calidesa i acolliment. La recerca de simplicitat en formes i línies es complementa amb textures suaus i elements que afegeixen calidesa, com ara catifes mullades, coixins de punt i mantes de llana. 

L’objectiu és assolir un equilibri entre la funcionalitat i la comoditat, donant lloc a espais serens i agradables que conviden al descans i la relaxació, marcant una evolució del minimalisme cap a una estètica més acollidora i reconfortant.

Integració Tecnològica en el Disseny d’Interiors

En l’escenari del disseny d’interiors al 2024, la tecnologia juga un paper cada vegada més crucial. S’observa una creixent integració de dispositius intel·ligents i sistemes d’automatització als nostres llars. 

Des de sistemes d’il·luminació controlats per veu fins a electrodomèstics connectats, la tecnologia es converteix en aliada per millorar l’eficiència energètica i simplificar la nostra rutina diària. Els mobles multifuncionals amb característiques intel·ligents guanyen terreny, permetent aprofitar al màxim cada racó del teu hogar o espai, fusionant el disseny estètic amb la practicitat moderna. Aquest enfocament innovador transforma no només l’aparença, sinó també la funcionalitat dels nostres entorns interiors.

Pots contactar amb el nostre equip interioristes i reformes per saber quines tendències pots aplicar al teu hogar. Contacta i explica’ns què t’agradaria canviar.

Renova la teva llar per viure en un espai que t’inspiri cada dia!

Segueix llegint

Veure-les totes
empadronar-lloger
novembre 23, 2023

És obligatori empadronar-se si estàs de lloguer?

Avui parlem sobre l’obligatorietat d’empadronar-se en estar de lloguer, que és tota una incògnita que molts inquilins es plantegen: És obligatori empadronar-se si estàs de lloguer? Aquesta és una de les preguntes que genera confusions a moltes persones que viuen en pisos i cases de lloguer. Continua llegint que exposarem els motius, beneficis i requisits…

Previsió fons hipoteca
desembre 14, 2023

La previsió de fons en una hipoteca: què és i per què és important?

La previsió fons hipoteca és un aspecte crucial que els futurs propietaris han de comprendre a fons. Des d’Espígul volem parlar a fons de què és la previsió de fons en una hipoteca i per què és fonamental per a aquells que estan considerant endinsar-se en el món de la propietat. Per a anar descobrint…

Espígul