Cura i neteja del parquet de casa

setembre 19, 2019

La utilització de parquet en els sòls de les cases és una cosa molt comuna, ja que aporta una sensació acollidora i de benestar a casa. Cal portar un bon manteniment del sòl perquè el parquet duri molt de temps, així que, aquí us presentem uns consells molt útils per la neteja del parquet.

Protegir el sòl dels mobles és important perquè el vernís i la fusta duri més i no es desgasti tan ràpidament. Col·locar protectors com aquests (de goma o millor de tela) a les potes dels mobles, et salvarà d’un ratllat i desgast segur en moure cadires i taules.

Posar catifes en els espais de més ús. També ajuda a protegir el sòl i fa que duri més temps sense danyar-se.

En netejar el parquet, i sobretot en fregar, és important que no s’acumuli l’aigua o la humitat, ja que això no és bo per a la fusta i segurament hauràs de canviar-lo abans del que esperaves. És recomanable que utilitzis poca aigua a l’hora de netejar-lo i fes que s’assequi de pressa, de forma manual o deixant que es ventili l’habitació.

Utilitza productes especials i indicats per a parquet. Porten elements que el cuiden i fan que es mantingui en bon estat durant més temps.

Esperem que aquests petits consells et siguin d’utilitat i puguis conservar el teu parquet en bon estat tot el temps que desitgis.

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 12, 2019

Consells per il·luminar una casa sense finestres?

No sempre es té la sort de viure en una casa amb molta llum natural o amb totes les habitacions amb finestres a l’exterior. Per això avui, us ajudem amb alguns consells per il·luminar els espais interiors d’aquells habitatges que rebin poca llum. Fes els espais de l’habitatge el més oberts possibles. Com menys portes…

setembre 26, 2019

Quines plantes utilitzar per a decorar l’interior d’un habitatge?

Una de les millors decoracions per a les llars són les plantes, ja que aporten un ambient de naturalesa a la casa. Avui us deixem algunes de les plantes ideals per a la decoració interior. Bambú de la sort. Dóna lluminositat a l’espai. Fàcil de cuidar i de mantenir, sobretot perquè la llum natural no…

Espígul