Consells per reduir l’ús de plàstic a casa

juny 27, 2019

La majoria o tot el que consumim ve envasat en plàstic. Cada any segons una publicació de la vanguardia s’utilitzen 144 bosses de plàstic a l’any per habitant.

Aquests residus plàstics per desgràcia acaben en abocadors, platges, rius i oceans i contribueixen a problemes importantíssims en el nostre ecosistema. Avui us volem deixar alguns consells per tal de reduir l’ús d’aquest material:

  • El primer de tot és començar a conscienciar-se en la reducció d’aquest material que es troba per a tot arreu: menjar, electrodomèstics, joguines, etc. Si tenim clar l’objectiu és més fàcil arribar-ho.
  • Moltes de les compres que fem, la majoria per no dir gairebé tota conté plàstic. Hem d’intentar portar una bossa a sobre, evitar comprar envasats de plàstic i a ser possible agafar-ho a granel.
  • Canviar els productes de neteja i passar a utilitzar productes de sempre com per exemple: el bicarbonat, el vinagre, el sabó o olis essencials. No només evitaràs els plàstics sinó també elements tòxics.
  • Comprar els productes d’higiene personal, com els xampús, suavitzants, sabó de cos, desodorants, etc. a granel o bé envasats en vidre.
  • Molts tèxtils i roba que comprem vénen envasats amb plàstic o directament ja el porten dins el mateix producte com pot ser el nylon, el polièster, licra o acrílic. A ser possible intentem evitar-ho.

Esperem que aquests consells us serveixin d’ajuda, si teniu més propostes no dubteu en escriure’ns i més endavant farem un altre post per compartir-les.

Segueix llegint

Veure-les totes
juny 20, 2019

Invertir en una plaça de garatge és rendible?

Comprar una plaça de garatge pot resultar una inversió rendible si la triem bé. Hi ha força demanda i no requereixen una gran aportació de diners. Tot i això, és important valorar els pros i contres: Avantatges Cada cop són menys les zones d’aparcament gratuïtes. A les grans ciutats els ajuntaments incentiven l’ús del transport…

juliol 4, 2019

Com tenir protegida la teva vivenda de robatoris durant les vacances?

Durant les vacances d’estiu l’únic que ens hauria de preocupar és no cremar-nos massa l’esquena amb el sol i no estar pendents o preocupats del risc d’intrusió a la nostra llar. Per això, Espígul us ofereix consells per assegurar i protegir la vostra casa d’individus no desitjats.  

Espígul