Comprar una casa a la platja 

agost 1, 2019

És estiu i a l’agost és quan la majoria ens agafem les vacances Molts acabem triant zones de platja i sol. I és probable que alguna vegada t’hagis plantejat comprar-te un habitatge a la costa. Avui us presentem alguns consells que us poden servir si valoreu aquesta opció.

 

Contractar una immobiliària:

És cert que contractar una immobiliària comporta certes despeses, però també molts avantatges com el coneixement professional, comptar amb experts de la zona, negociadors i sobretot temps.

 

Saber la zona amb exactitud:

És important valorar quines són les àrees de la costa on es pot comprar millor i sobretot la distància des de el nostra habitatge habitual, tant si és per nosaltres com si la volem llogar, ja que hem de tenir en compte els possibles desplaçaments. Com més lluny estigui és més fàcil que passat un temps ens faci més mandra anar-hi sovint. Per altra banda, hem de conèixer bé la zona, si ens agrada, conèixer el clima i comprovar que compleixi tots els requisits per cobrir les nostres necessitats del dia a dia.

 

Pressupost i finançament:

Una part important és el finançament. Cal saber quina és la inversió que es vol destinar i com es vol finançar amb el tipus d’habitatge que es vol adquirir, és per això que és vital comptar amb assessorament.

 

Revisar les càrregues:

Abans de comprar un habitatge, ens hem d’assegurar que estigui lliure de càrregues econòmiques i que tot estigui al dia. El Registre de la Propietat és el lloc idoni on et poden informar de si l’habitatge té algun tipus de càrrega, algun embarg, etc.

 

Si vols trobar el teu habitatge ideal, a Espígul et podem ajudar i assessorar en tot el procés que necessiteu.

Segueix llegint

Veure-les totes
juliol 25, 2019

Que necessites per fer una reforma?

No t’agrada aquell racó de la casa, o s’ha quedat anticuada aquella habitació on ara només guardes els trastos pero li podries donar un altre us, o tens una fuga d’aigua en el lavabo i l’has de canviar per complet. Sigui la reforma que sigui, aquí tens uns consells per fer-ho de la millor manera……

agost 8, 2019

Que has de saber abans de comprar un solar per construir un habitatge?

Abans de construir un habitatge cal tenir en compte certs detalls per tal que després no ens emportem cap sorpresa. Des d’Espígul us deixem els passos a seguir abans de comprar un solar per construir el vostre habitatge.   S’ha de saber si el sòl és rústic o bé és edificable. El primer pas a…

Espígul