Decoració pel teu balcó

juny 6, 2019

Tens un balcó petit i t’agradaria treure-li partit? Les opcions són infinites, només fa falta una mica d’imaginació. Avui us deixem 5 tips per aconseguir un balcó d’escàndol.

Aprofita l’espai:
Una de les claus per aprofitar l’espai són els mobles plegables, et permeten gaudir de l’espai de la forma que necessitis. Les taules a paret i a la barana també són una bona opció.

Plantes i testos:
No renunciïs a tenir un petit jardí perquè l’espai sigui petit, hi ha moltes solucions per tenir un espai verd com prestatgeries per a les plantes, testos penjants o testos amb enganxalls per penjar de la barana.

Tèxtils:
Una bona opció per fer la zona de fora més acollidora són els tèxtils d’exterior, pots posar coixins a les cadires, una catifa, una manta, etc. Hi ha milers de combinacions possibles, podent posar colors més foscos a l’hivern i colors més vius a l’estiu.

Aprofita les cantonades:
Cada racó és aprofitable! Els mobles cantoners són un molt bon recurs per decorar i no ocupar espai.

Para-sol i tendal:
L’ombra i els espais petits no són incompatibles, hi ha para-sols de mitja lluna que es fixen a la barana que són perfectes per espais petits. Si no sempre ens quedarà l’opció d’instal·lar un tendal.

Segueix llegint

Veure-les totes
maig 30, 2019

Tips per estalviar energia

Et poses les mans al cap cada cop que arriba una factura? Necessites uns consells per minimitzar el consum d’energia? En aquest post us donem 5 tips clau per tal d’estalviar energia: 1. Mantingues la temperatura adequada a la teva llar: Les temperatures de confort són a l’hivern entre 20 i 23 graus i a l’estiu entre 22…

juny 13, 2019

Com fer la taxació del teu habitatge?

Una taxació és una valoració d’un immoble amb l’objectiu d’assegurar un préstec hipotecari o bé, avalar una operació. Actualment, per la compra o venda d’un habitatge és molt comú sol·licitar una taxació. En què es fixa un taxador? Estat: El primer que realitza un taxador és la inspecció de l’immoble. Mira l’estat de l’edifici tant…

Espígul