Consells per llogar pisos a estudiants

agost 30, 2018

llogar pis estudiants immobiliaria espigul

El lloguer d’un pis per a estudiats ha de seguir diverses normes que tot propietari ha de conèixer per evitar ensurts inesperats. El lloguer és una opció molt vàlida per obtenir una rendibilitat alta i el pis quedarà lliure de forma ràpida. Així i tot hi ha certs riscos que has de conèixer.

Segons el Consell General de Col·legis d’Agents de la propietat Immobiliària d’Espanya, hi ha diverses recomanacions que s’han de seguir en el cas de voler llogar un pis a estudiants.

Recomanacions del lloguer

Abans de llogar un pis per estudiants has de contemplar:

Escollir els llogaters. Fes entrevistes amb els estudiants que volen estar a casa teva, i a ser possible, amb els seus pares. Explica bé les normes de la casa i assegurat que ho han entès i es comprometen a complir-ho.

Llogar tot el pis. Se suggereix que no lloguis el pis per habitacions, sinó tot complet. Així la responsabilitat del pagament es divideix. En el cas que algú no pagués, entre els altres es poden ocupar de les despeses.

Pisos equipats. El lloguer d’aquests pisos és molt millor si estan perfectament equipats. Posa mobles funcionals però també que siguin estètics. Així es llogarà més ràpidament.

Demanar fiança. Fixar una fiança que cobreixi els desperfectes de la casa és important. L’import pot ser de dos mesos d’arrendament. Els pares hauran de firmar igualment els contractes de responsabilitat solidària per pagar el lloguer i hi ha d’haver avals.

Contracte escrit i inventari. És important firmar un contracte, i en aquest, fer un inventari dels objectes que hi ha a la casa per prevenir qualsevol problema.

És recomanable assessorar-se amb empreses especialitzades com nosaltres. A Espígul et podem ajudar en tots els processos, des de la selecció dels llogaters fins a la redacció i compliment del contracte.

Segueix llegint

Veure-les totes
agost 23, 2018

Les claus per buscar pis per Internet amb èxit

Buscar pis per internet pot arribar a ser tot un mal de cap. Així i tot, amb algunes senzilles pautes, trobar el teu pis ideal pot resultar una tasca molt més fàcil. Consells per buscar pis per internet Quan ens enfrontem a la cerca d’una nova llar, sigui per comprar-la o llogar-la, apareixen una multitud…

setembre 13, 2018

Tendencies de decoració per la tardor

Canvi de temporada i per tant canvi de tendències. Amb l’arribada del fred i a vegades pluja i el canvi horari, durant la tardor sempre ve més de gust fer plans a casa. Si tens pensat renovar l’estil de la teva llar, tingues en compte les tendències de decoració per aquesta tardor. Velvet. Sense cap…

Espígul