Consells per llogar la teva casa a l’estiu

agost 2, 2018

S’apropa l’estiu, temps de vacances. Molts turistes opten des de fa uns anys pel lloguer vacacional, deixant enrere els típics hotels. A Immobiliària Espígul sabem que això ha permès a moltes persones fer el pas i llogar casa seva o la seva segona residencia a aquests hostes potencials. Però, què has de fer per aprofitar al màxim les possibilitats de la nostra casa i promocionar-la?

 

Consells per llogar la casa durant l’estiu

El millor moment per posar el teu anunci és a principis d’any. Tot i que sabem que és comú reservar a última hora, sempre va bé tenir un anunci atractiu com més aviat millor.

És el moment per realitzar les millores necessàries i arribar a temps a l’estiu sense atabalar-se. Assegura’t que els hostes tindran aire condicionat quan arribin així com els electrodomèstics en bon estat. Les finestres de doble vidre són un punt a favor, sobretot si l’habitatge està situat en una zona d’oci.

Llogar una casa a l’estiu a un desconegut sempre desperta inseguretat, per això has de ser el més transparent possible a l’hora de comunicar-te amb els teus possibles clients. Sigues sincer per no generar mala publicitat del teu habitatge i procura que tot estigui en regla segons la llei de la teva comunitat autònoma.

Necessitats bàsiques

  • La casa ha d’estar presentable i donar una sensació de benestar i seguretat. Per exemple pots provar amb una decoració acollidora però impersonal.
  • Mobiliari bàsic i en bon estat perquè tinguin una bona estança. La neteja també és un punt important perquè el client se senti com a casa.
  • Un dels elements indispensables actualment és el WIFI. Una casa amb WIFI té molts més punts per ser llogada a l’estiu.

Un bon anunci

És essencial un bon anunci que cridi l’atenció i es diferenciï dels demés. En el teu anunci necessitaràs una descripció natural. Tingues en compte que el títol és el més important, ja que és el primer que veuran.

Des d’Immobiliària Espígul gestionem anuncis de tot tipus d’habitatges, si estàs pensant a llogar casa teva com a lloguer vacacional no dubtis en contactar-nos i tramitarem tot el procés perquè tu només t’hagis de preocupar d’anar de vacances.

Segueix llegint

Veure-les totes
juliol 26, 2018

Els pros i contres de l’aire condicionat a la llar

A Immobiliaria Espígul estem interessats en què puguis gaudir al màxim de la teva llar. Per tant, volem oferir-te alguns consells d’ús, com els relacionats amb la manera d’utilitzar els aparells de climatització d’una forma òptima. L’aire condicionat és fonamental a l’estiu Tot i que els climatitzadors també permeten escalfar la casa durant l’hivern, l’estiu…

agost 8, 2018

El lloguer, drets i obligacions a tenir en compte

El lloguer d’habitatges està en alça. La raó principal? L’accés a pisos en propietat s’ha complicat després la crisi. Els bancs difícilment financen el 100% del valor de l’immoble (percentatge que, en molts casos, es necessita). A més a més, el desconeixement sobre el futur de l’Euríbor, així com el dels interessos i vinculacions que…

Espígul