Consells per il·luminar una casa sense finestres?

setembre 12, 2019

No sempre es té la sort de viure en una casa amb molta llum natural o amb totes les habitacions amb finestres a l’exterior. Per això avui, us ajudem amb alguns consells per il·luminar els espais interiors d’aquells habitatges que rebin poca llum.

  • Fes els espais de l’habitatge el més oberts possibles. Com menys portes i parets hi  hagi pel mig, més llum reben unes habitacions d’altres. Una altra opció és col·locar portes o finestres interiors transparents també faran la mateixa funció.
  • Tingues uns interiors amb colors clars. Les parets blanques o de colors pàlids i els mobles clars ajuden a que l’habitacle rebi més brillantor i s’aprofiti millor la llum.
  • Els miralls també ajuden a donar una sensació de més lluminositat a l’espai. Per altra banda, també donen una sensació de més amplitud.
  • Col·locar plantes en algunes zones de la casa o de l’habitació, és clau per animar una mica l’ambient, ja que aporten color i aparença d’exterior.

No descartis els habitatges amb escassa llum natural o amb habitacions sense finestres. Encara que et semblin espais molt tancats, amb aquests tips aconseguiràs un espai fresc i acollidor.

Segueix llegint

Veure-les totes
setembre 6, 2019

Consells per tancar la casa d’estiu

Un cop acabades les boniques i tan esperades vacances d’estiu, toca tornar a casa i deixar l’apartament de la platja o la caseta de la muntanya. Però, com ho has de fer perquè l’any que ve no hagis de preocupar-te de res? Encara que al final de les vacances en l’últim que pensis és a…

setembre 19, 2019

Cura i neteja del parquet de casa

La utilització de parquet en els sòls de les cases és una cosa molt comuna, ja que aporta una sensació acollidora i de benestar a casa. Cal portar un bon manteniment del sòl perquè el parquet duri molt de temps, així que, aquí us presentem uns consells molt útils per la neteja del parquet. Protegir…

Espígul